mandag den 22. januar 2018

Four Continents 2018 forudsigelser - Parløb

Kayne/O'Shea, Ilyushechkina/Moscovitch og Alexandrovskaya/Windsor er blandt favoritterne.

Også langt størstedelen af de kommende Vinter OL-deltagere i parløb har valgt at skippe Four Continents Championships 2018 i kunstskøjteløb.

Favoritter må være de forsvarende 4CC-bronzevindere Liubov Ilyushechkina og Dylan Moscovitch, der skuffende ikke kvalificerede sig til OL efter en 4. plads ved de canadiske mesterskaber. Duoen har haft problemer med side-om-side springene hele sæsonen, men i dette felt kan de gøre op for det med deres andre stærke elementer og præsentation.

Tarah Kayne og Danny O'Shea tog sølv her sidste olympiske sæson. Det amerikanske par har ikke konkurreret meget denne sæson grundet hendes tidligere skade, men denne sæson er det stadig blevet til CS-bronze og sølv ved de nationale mesterskaber, hvor de leverede to solide løb.

Til gengæld har juniorverdensmestrene Ekaterina Alexandrovskaya og Harley Windsor haft en travl sæson: det er blevet til fem international konkurrencer, og senest vandt de JGPF, og lige om hjørnet venter Vinter-OL. Australierne mangler måske stadig lidt senior polish, men i dette felt kan deres tekniske kunne sagtens være nok til en medalje.

USA sender to par mere, nemlig Ashley Cain og Timothy Le Duc samt Deanna Stellato og Nathan Bartholomay. Begge par forsøger høj sværhed, men de kæmper stadig med stabiliteten på denne. Derudover er begge par relativt nye, og dette kan ses, hvilket typisk resulterer i lavere komponenter og GOE.

Hold også øje med nordkoreanske Tae Ok Ryom og Ju Sik Kim, som alligevel kommer til OL. De kvalificerede sig i egen ret med en flot 6. plads ved Nebelhorn Trophy, men de endte med at blive tildelt en ekstra plads, da de ikke var blevet tilmeldt til deadlinen.

Mine forudsigelser
1. Liubov Ilyushechkina / Dylan Moscovitch CAN
2. Ekaterina Alexandrovskaya / Harley Windsor AUS
3. Tarah Kayne / Danny O'Shea USA
4. Tae Ok Ryom / Ju Sik Kim PRK
5. Ashley Cain / Timothy Le Duc USA
6. Deanna Stellato / Nathan Bartolomay USA
7. Camille Ruest / Andrew Wolfe CAN
8. Sydney Kolodziej / Maxime Deschamps CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: