onsdag den 1. november 2017

Cup of China 2017 forudsigelser - Isdans

Bobrova/Soloviev, Chock/Bates og Papadakis/Cizeron er favoritterne i isdans.

Vi har de klare favoritter i isdans ved Cup of China 2017, mens kampen om sølv ser ud til at blive mere åben mellem to andre par.

Franske Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron mistede godt nok titlen som isdansepar nr. 1 til Virtue/Moir, men ikke desto mindre forblev de en stærk 2'er og endte sæsonen med VM-sølv. Duoen er kendt for deres stærke præsentation og ubesværede teknik, og foruden nedsmeltning burde de snuppe guld her. De startede sæsonen med en sejr ved Finlandia Trophy.

Russiske Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev tog en 5. plads ved VM, og denne sæson har de allerede taget guld ved Ondrej Nepela Trophy og sølv ved Rostelecom Cup. Ved Rostelecom havde de en stor fejl i fridansen, og de skal nok undgå lignende her, hvis de have en chance for sølv.

Madison Chock og Evan Bates havde en solid GP-sæson forrige år med to sølvmedaljer, men nogle dumme fejl medførte at de lidt skuffende måtte nøjes med en 6. plads ved GPF og 7. plads ved VM, hvor de var forsvarende medaljevindere. Amerikanerne har chance for sølv her, men de er lidt af et spørgsmålstegn, da de gør deres sæsondebut her.

Resten af feltet er lidt længere bagud, men ikke desto mindre har vi mange kandidater om de resterende pladser i top 5.

GP-debutanter Lorraine McNamara og Quinn Carpenter tog guld ved Junior VM 2016, men sidenhed har de kæmpet en smule med stabilitet og senest blev det kun en 8. plads ved Finlandia Trophy. Tiffany Zagorski og Jonathan Guerreiro tog en 5. plads ved deres allerførste GP forrige sæson, og de kommer fra en solid sæsonstart med sølv ved forrige uges Minsk-Arena Ice Star.

På hjemmebane er det bedste kinesiske par Shiyue Wang og Xinyue Liu, som tog en solid 16. plads ved VM. Parret begyndte sæsonen med en 7. plads ved Finlandia Trophy, men de forbedrede sig ved Cup of Nice, hvor det blev til sølv.

Mine forudsigelser
1. Gabriella Papadakis / Guillaume Cizeron FRA
2. Ekaterina Bobrova / Dmitri Soloviev RUS
3. Madison Chock / Evan Bates USA
4. Tiffany Zagorski / Jonathan Guerreiro RUS
5. Lorraine McNamara / Quinn Carpenter USA
6. Shiyue Wang / Xinyu Liu CHN
7. Elliana Pogrebinsky / Alex Benoit USA
8. Angelique Abachkina / Louis Thauron FRA
9. Hong Chen / Yan Zhao CHN
10. Xiaotong Wang / Kaige Zhao CHN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: