onsdag den 18. oktober 2017

Rostelecom Cup 2017 forudsigelser - Isdans

Bobrova/Soloviev, Shibutani/Shibutani og Gilles/Poirier er favoritter i isdans.

Vi kan måske se frem til en meget tæt kamp om guld hos isdanserne ved Rostelecom Cup 2017, da de to favoritpar var adskilt af kun 1.12 point ved de seneste verdensmesterskaber.

Det top-seedede par er de regerende VM-bronzevindere Maia Shibutani og Alex Shibutani, som gør deres sæsondebut her. De amerikanske mestre kommer fra en utrolig solid sæson, hvor de blandt andet vandt begge deres GP'er. Søskendeparret er kendt for deres tekniske stabilitet, men selvfølgelig er de lidt af et spørgsmålstegn, da ingen har set deres programmer endnu.

Hjemmefavoritter er Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev, som tog en 5. plads ved VM. Parret er de forsvarende Rostelecom Cup mestre, og med deres tekniske stabilitet kan hjemmebanefordelen måske lige gør den lille forskel til guld. Duoen begyndte sæsonen med en sejr ved Ondrej Nepela Trophy.

Bronzefavoritter må være Piper Gilles og Paul Poirier, som også tog bronze ved begge deres GP'er forrige sæson. Canadierne er kendt for deres kreative programmer, men de er også roligt og sikkert forbedret deres tekniske grundløb. Man kan dog måske frygte, at de lider under at "kun" være Canadas nr. 3 par; de startede sæsonen med bronze ved Autumn Classic.

Rusland sender også to andre par, hvor Alexandra Stepanova og Ivan Bukin måske er outside shots til bronze. Parret har iøjefaldende løft og twizzles, men de kan ofte kæmpe med lave levels på deres trin. Det relativt nye par Betina Popova og Sergey Mozgov gør deres GP-debut, og selvom de stadig mangler en del finpudsning, virker parret lovende. De to par tog senest en hhv. 2.- og 5. plads ved Finlandia Trophy.

Hold også øje med Charlene Guignard og Marco Fabbri, som nappede to fjerdepladser ved deres GP'er forrige sæson. Det italienske par begyndte sæsonen med en sejr ved Lombardia Trophy. De regerende juniorverdensmester Rachel Parsons og Michael Parsons gør deres senior GP-debut, og de har uden tvivl en god chance for at ende i top 5. De tog seneste sølv ved Ondrej Nepela Trophy.

Mine forudsigelser
1. Maia Shibutani / Alex Shibutani USA
2. Ekaterina Bobrova / Dmitri Soloviev RUS
3. Piper Gilles / Paul Poirier CAN
4. Alexandra Stepanova / Ivan Bukin RUS
5. Charlene Guignard / Marco Fabbri ITA
6. Rachel Parsons / Michael Parsons USA
7. Betina Popova / Sergey Mozgov RUS
8. Marie-Jade Lauriault / Romain Le Gac FRA
9.  Alisa Agafonova / Alper Ucar TUR
10. Nicole Kuzmichova / Alexandr Sinicyn CZE

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: