torsdag den 10. november 2016

Trophée de France 2016 forudsigelser - Damer

Gold, Medvedeva, Asada og Sotskova er blandt medaljekandidaterne hos damerne.

Vi har et sprængfyldt felt hos damerne ved Trophée de France 2016 med en blanding af erfarne veteraner og lovende debutanter. Der er godt nok én guldfavorit, men der er stadig en håndfuld andre damer, som kæmper om en podieplads.

Favorit er selvfølgelig den regerende verdensmester Evgenia Medvedeva, som allerede har to internationale sejre under bæltet denne sæson senest ved Skate Canada, hvor hun leverede to flotte løb. Hun har både sværheden og præsentationen til at score højt, og ikke mindst stabiliteten til at løbe til sit potentiale gang på gang.

Gracie Gold er den regerende mester (kun kort program), men denne sæson har hendes fremførelser været undervældende. Ved Skate America blev det kun til en 5. plads, men hun indrømmede også at en sen sæsonstart havde påvirket hendes form. Med mere træning har hun uden tvivl potentiale til at tage en medalje - lad os bare håbe, at gejsten stadig er der.

Også Mao Asada har haft en skuffende sæsonstart, og ved Skate America blev det kun til en 6. plads efter en del springproblemer. Hun har døjet med småskader i starten af sæsonen, så det er muligt at mere tids heling vil føre til bedre løb. Hendes konservative spring layout sætter dog et loft på scoringspotentialet, så hun har ikke råd til nogle fejl, hvis hun vil snuppe medalje.

Regerende Junior VM-sølvvinder Maria Sotskova gør sin senior GP-debut. Hun har de svære spring og har udvist stor stabilitet de seneste sæsoner, men hun mangler dog stadig lidt mere power for at score højt på programkomponenterne. Hun begyndte sæsonen med en sejr ved Ondrej Nepela Trophy, så der er god chance for at hendes pålidelighed vil resultere i en medalje igen.

Den regerende Junior VM-bronzevinder Wakaba Higuchi startede sæsonen med guld ved Lombardia Trophy, og hun gør også sin GP-debut her. Hun har store spring med høj sværhed, men hun kan til tider have dyre pop - fejl hun ikke har råd til, da hun stadig mangler lidt arbejde på sin præsentation.

En anden eksplosiv springer er Gabrielle Daleman, som tog en 4. plads ved Skate America. Canadieren har opnået større pålidelighed siden sin flotte 9. plads ved forrige VM, men hun plejer stadig at have 1-2 fejl i hvert løb, hvilket skader hendes medaljechancer.

Mine forudsigelser
1. Evgenia Medvedeva RUS
2. Maria Sotskova RUS
3. Gracie Gold USA
4. Gabrielle Daleman CAN
5. Mao Asada JPN
6. Wakaba Higuchi JPN
7. So Youn Park KOR
8. Yuka Nagai JPN
9. Mae Berenice Meite FRA
10. Laurine Lecavelier FRA
11. Alena Leonova RUS
12. Anastasia Galustyan ARM

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: