onsdag den 2. november 2016

Rostelecom Cup 2016 forudsigelser - Isdans

Chock/Bates, Weaver/Poje og Bobrova/Soloviev er medaljefavoritterne.

Vi har et yderst interessant felt hos isdanserne ved Rostelecom Cup 2016, da vi har tre par med potentiale for guld - ingen er dog klare favoritter, som vi ofte har ved Grand Prix'erne.

Amerikanske Madison Chock og Evan Bates havde en lidt langsom start på sæsonen med to 2. pladser i Challenger Serien, men ved forrige uges Skate Canada spillede teknikken og koreografien op i en højere enhed, og de var tæt på at tage guld foran Virtue/Moir på hjemmebane. Hvis de kan gentage disse løb, har de regerende VM-bronzevindere chance for at tage guld her.

Hjemmebanefavoritter Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev begyndte sæsonen med at slå Chock/Bates ved Ondrej Nepela Trophy, men i deres første GP måtte de nøjes med bronze efter et par uskarpe elementer. Russerne vil have hjemmebanefordel her, men de skal også bakke op med stærke løb, hvis de ikke vil ende med bronze igen.

Det store spørgsmålstegn er de regerende meste Kaitlyn Weaver og Andrew Poje, hvis form er ret ukendt, da de gør deres sæsondebut her. Canadierne plejer altid at være stærke i GP'erne, men efter deres skuffende 5. plads ved VM har de valgt at skifte træner til Nikolai Morozov. Det bliver spændende at se, om trænerskiftet betyder, om de vil peake nu eller senere på sæsonen.

De resterende hold er nok ikke medaljekandidater med mindre store fejl sker fra ovenstående. Men kampen for en plads i øvre halvdel kommer nok fra Charlene Guignard og Marco Fabbri, som tog en solid 4. plads ved Skate America, og GP-debutanterne Tiffany Zahorski og Jonathan Guerreiro som har taget to Challenger bronzemedaljer denne sæson.

Fra Danmark har vi Laurence Fournier Beaudry og Nikolaj Sørensen, som tog en 7. plads i forrige uges Skate Canada. Med stærke løb har de uden tvivl chance for at forbedring den placering her.

Mine forudsigelser
1. Madison Chock / Evan Bates USA
2. Ekaterina Bobrova / Dmitri Soloviev RUS
3. Kaitlyn Weaver / Andrew Poje CAN
4. Charlene Guignard / Marco Fabbri ITA
5. Tiffany Zahorski / Jonathan Guerreiro RUS
6. Laurence Fournier Beaudry / Nikolaj Sørensen DEN
7. Elliana Pogrebinsky / Alex Benoit USA
8. Sofia Evdokimova / Egor Bazin RUS
9. Alisa Agafonova / Alper Ucar TUR
10. Viktoria Kavaliova / Yurii Bieliaiev BLR

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: