torsdag den 20. oktober 2016

Skate America 2016 forudsigelser - Parløb

James/Cipres, Seguin/Bilodeau og Tarasova/Morozov er blandt parfavoritterne.

Skader og split betyder, at mange toppar misser Grand Prix'erne, og ved Skate America 2016 betyder det, at et par i feltet vil tage deres første GP-sejr nogensinde. Ikke desto mindre kan vi få en tæt kamp om guldet.

Det højst seedede par i feltet er nok EM-bronzevindere Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov, som også tog en 5. plads ved VM. Parret har flere GP-medaljer på resuméet, og med deres eksplosive teknik scorer de normalt højt. Russerne tog guld i deres sæsonåbner Ondrej Nepela Trophy, hvor de debuterede deres quad twist.

Canadiske Julianne Seguin og Charlie Bilodeau overraskede med to bronzemedaljer ved forrige sæsons GP'er, men en skade for hende betød, at de missede sæsonens mesterskaber. Duoen har god sværhedgrad på spring og kast, og de skiller sig ud med udadvendt præsentation. Ved Autumn Classic tog de guld med den højeste score i feltet, så de har uden tvivl øjne på guldet.

Vanessa James og Morgan Cipres har længe svævet ved omkring en 10. plads ved VM, men de har måske chance for at rykke op. Franskmændene begyndte sæsonen med sølv ved Autumn Classic, hvor de opnåede personlige bedste scores og landede en nogenlunde kast quad salchow. Nøglen bliver at undgå de mange småfejl på adskillige elementer.

Resten af feltet er tæt scoremæssigt, når man kigger på deres sæsondebutter, så placeringer vil meget komme an på dagsformen. Kristina Astakhova og Alexei Rogonov havde en del fejl ved Finlandia Trophy, hvor de stadig kunne løbe med sølv, da de fleste i feltet kæmpede med de tekniske elementer.

På hjemmebane bliver det op ad bakke for amerikanske mestre Tarah Kayne og Daniel O'Shea. Parret endte på skuffende 5. plads ved Finlandia Trophy efter dyre fejl på både kast og spring, men duoen er også normalt stærkere mod slutningen af sæsonen.

Marissa Castelli og Mervin Tran var solide ved Autumn Classic, hvor de tog bronze. Parret har god kemi på isen, men de  kæmper stadig med at kapere sværheden på spring og kast. Haven Denney og Brendan Frazier gør comeback fra hendes knæskade, og de tog en 4. plads ved Ondrej Nepela Trophy; her havde hun problemer med side-om-side springene.

Italienske Valentina Marchei og Ondrej Hotarek er stadig et ret nyt par, men forrige sæson var stadig lidt skuffende sammenlignet med deres debutsæson. Parret forsøger svære side-om-side spring, men deres triple twist giver stadig problemer.

Mine forudsigelser
1. Julianne Seguin / Charlie Bilodeau CAN
2. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
3. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
4. Valentina Marchei / Ondrej Hotarek ITA
5. Marissa Castelli / Mervin Tran USA
6. Kristina Astakhova / Alexei Rogonov RUS
7. Haven Denney / Brendan Frazier USA
8. Tarah Kayne / Daniel O'Shea USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: