fredag den 13. november 2015

Trophée Eric Bompard 2015 forudsigelser - Parløb

Volosozhar/Trankov, Peng/Zhang og Tarasova/Morozov er favoritterne i parløb.

Vi er allerede halvvejs inde i Grand Prix'erne, men hos parløberne ved Trophée Eric Bompard 2015 får vi mange toppars GP-sæsondebut i Frankrig.

Favoritter er de regerende olympiske mestre Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov, som ikke skøjtede forrige sæson pga. skade. Russerne er kendte for eksplosive elementer og stærke programkomponenter, men ægteparret virkede en del rustne ved sæsondebutten Nebelhorn Trophy, hvor de stadig snuppede guld. Stærke løb er et must, hvis de vil positionere sig som topparret igen.

Kinesiske Cheng Peng og Hao Zhang gør deres sæsondebut efter en sæson, der talte sølv ved Four Continents og en karrieres bedste 4. plads ved VM. Duoen har stærke parelementer som quad twist og måske quad kast, men hun kæmper oftest på side-om-side springene. Dette kan åbne døren for andre par, som også håber på sølv.

Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov er også et par i opadgående kurs, og forrige sæson blev det til EM-bronze og en 6. plads ved VM. Denne sæson har de snuppet bronze ved Ondrej Nepela Trophy og sølv ved Skate Canada, og begge steder havde hun lidt problemer med pops på side-om-side spring - den unge duo har dog også store parelementer.

Junior VM-sølvvindere Julianne Seguin og Charlie Bilodeau havde en katastrofal sæsonstart med en 5. plads ved Nebelhorn Trophy, men de kom stærkt igen og tog bronze ved Skate America. Canadierne er endnu ikke i samme klasse som de ovenstående tre par, men hvis nogle laver fejl, kan de måske snige sig ind til bronze igen.

På hjemmebane har vi Vanessa James og Morgan Cipres, som har taget 5. pladser ved TEB de to forgangne år, og det bliver en udfordring at forbedre denne. Parret har de fornødne elementer, men de laver ofte mange småfejl i løbet af deres programmer.

Marissa Castelli og Mervin Tran vil deltage i deres sæsons fjerde konkurrence; senest tog de en tæt 4. plads ved Skate Canada. Parret har god udstråling. men de har døjet med problemer på side-om-springene hele sæsonen. Derudover mangler de sværhedsgrad på kastene.

Mine forudsigelser
1. Tatiana Volosozhar / Maxim Trankov RUS
2. Cheng Peng / Hao Zhang CHN
3. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
4. Julianne Seguin / Charlie Bilodeau CAN
5. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
6. Marissa Castelli / Mervin Tran USA
7. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
8. Miriam Ziegler / Severin Kiefer AUT

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: