onsdag den 18. november 2015

Rostelecom Cup 2015 forudsigelser - Isdans

Weaver/Poje, Cappellini/Lanotte og Ilinykh/Zhiganshin er blandt medaljefavoritterne.

Vi har et dybt felt hos isdanserne ved Rostelecom Cup 2015, hvor det bliver en intens duel om guld og bronze.

På papiret må Kaitlyn Weaver og Andrew Poje være favoritter, da de vandt begge deres GP'er samt Finalen forrige sæson, og denne sæson er de kommet godt fra start med en sejr ved både Finlandia Trophy og Skate Canada. Spørgsmålet bliver selvfølgelig, om de regerende VM-bronzevindere kan fastholde momentum og score lige så højt, når der er tættere konkurrenter i feltet.

Tidligere verdensmestre Anna Cappellini og Luca Lanotte havde en skuffende GP-sæson forrige år, hvor det kun blev til en enlig bronze og så senere en 4. plads ved VM. Duoen har dog nogle langt mere velmatchende programmer denne sæson, og det blev belønnet med en overraskende sejr over de regerende VM-sølvvindere ved Cup of China; her scorede de et hårstrå mere end Weaver/Poje gjorde ved Skate Canada, så endnu en guldmedalje er ganske mulig.

De nationale mestre Elena Ilinykh og Ruslan Zhiganshin er de regerende sølvvindere, men i år bliver det en kamp bare at komme på podiet igen. Parret har denne sæson solidt taget guld ved Mordovian Ornament og bronze ved Cup of China, men de manglede generelt lidt polish i begge løb.

Landsmænd Victoria Sinitsina og Nikita Katsalapov tog en 4. plads her forrige år, men denne gang er de uden tvivl trusler til en medalje. Parret overraskende de fleste med veltrænede fremførelser ved Skate America, som gav dem sølv. Hvis duoen har lagt tendensen til tekniske fejl på hylden, kan de uden tvivl slå ekspartnerne Ilinykh/Zhiganshin til en medalje.

Det tredje russiske par Ksenia Monko og Kirill Khaliavin har godt en GP-sølvmedalje på resuméet fra forrige sæson, men parret har generelt haft svært ved at blande sig i toppen, og ved sæsonåbneren blev det en skuffende 5. plads ved Skate Canada. Parret skal forbedre deres levels, hvis de vil have den mindste medaljechance.

Charlene Guignard og Marco Fabbri har oplevet stigende resultater, og senest tog de en flot 4. plads ved Skate Canada. Italienerne har masser af attak i deres løb, men de kan nok ikke håbe på en podieplads med mindre alle de russiske par laver store fejl.

Mine forudsigelser
1. Anna Cappellini / Luca Lanotte ITA
2. Kaitlyn Weaver / Andrew Poje CAN
3. Victoria Sinitsina / Nikita Katsalapov RUS
4. Elena Ilinykh / Ruslan Zhiganshin RUS
5. Charlene Guignard / Marco Fabbri ITA
6. Ksenia Monko / Kirill Khaliavin RUS
7. Viktoria Kavaliova / Yurii Bielaiev BLR
8. Rebeka Kim / Kirill Minov KOR

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: