torsdag den 5. november 2015

Cup of China 2015 forudsigelser - Parløb

Sui/Han, Kavaguti/Smirnov og Yu/Jin er medaljefavoritterne i parløb.

Parløb er Kinas topdisciplin, og værtsnationen sender da også flere medaljekandidater til Cup of China 2015.

Favoritter er de regerende VM-sølvvindere Wenjing Sui og Cong Han, som begyndte sæsonen stærkt med en sejr ved Skate America - her havde parret dog en stor fejl i hvert program, som de kan forbedre på. Parrets styrke er deres eksplosive parelementer inklusiv quad twist (og måske kast quad salchow), men deres præsentation ligger også i toppen.

De regerende Europamestre Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov tog guld og sølv ved GP'erne forrige sæson, men de havde dog nogle skuffende placeringer med en 6. plads ved Finalen og 5. plads ved VM. Duoen har moden præsentation og forsøger kast quad salchow, men de kan til tider være upålidelige på spring og kast. Russerne begyndte startede sæsonen med en sejr ved Mordovian Ornament.

Xiaoyu Yu og Yang Jin er de to gange regerende Juniorverdensmestre, men de deltog også ved senior GP'erne forrige år, hvor det blev til sølv og bronze samt en finaleplads (hvor de slog Kavaguti/Smirnov). Parrets forbedrede præsentation har betydet et boost i deres scores, men de skal stadig håbe på fejl fra ovenstående par for at slå dem. Duoen har også trænet kast quad salchow, men det er uvidst om de vil forsøge det her.

Landsmænd Xuehan Wang og Lei Wang havde en solid GP-sæson forrige år, hvor det blev til to bronzemedaljer. Parret begyndte sæsonen med en 5. plads ved Skate America efter problemer med spring og kast i det lange program.

Kristina Astakhova og Alexei Rogonov tog også én GP-bronzemedalje forrige sæson, og det blev en solid 10. plads ved VM. De åbnede sæsonen med sølv ved Ondrej Nepela Trophy, men de skuffede med en 7. plads ved Skate America efter adskillige fejl i begge løb. Ligesom Wang/Wang har de også potentiale til at præstere bedre.

Vi får GP-debutten fra Lubov Iliushechkina og Dylan Moscovitch, som tog en 13. plads ved VM. De tog en 4. plads ved sæsonåbneren Ondrej Nepela Trophy, da hun havde problemer med side-om-side spring (pop). Parret forsøgte også kast quad flip, som hun dog faldt på.

Mine forudsigelser
1. Wenjing Sui / Cong Han CHN
2. Yuko Kavaguti / Alexander Smirnov RUS
3. Xiaoyu Yu / Yang Jin CHN
4. Xuehan Wang / Lei Wang CHN
5. Kristina Astakhova / Alexei Rogonov RUS
6. Lubov Iliushechkina / Dylan Moscovitch CAN
7. Mari Vartmann / Ruben Blommaert GER
8. Vanessa Grenier / Maxime Deschamps CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: