mandag den 9. november 2015

Cappellini/Lanotte vinder karrierens første GP-titel ved Cup of China 2015

Cappellini/Lanotte udfører deres løft på lige linje i fridansen (foto: EFE).

Rangeringen i isdans har de seneste sæsoner været meget omskiftelig, og placeringerne ved Cup of China 2015 bekræfter endnu, at resultatet ikke er fastsat i sten.

De regerende bronzevindere Anna Cappellini og Luca Lanotte leverede to charmerende og teknisk stærke danse, som spillede til deres styrker. I begge løb modtog deres trinsekvenser level 3, mens de resterende elementer blev tildelt level 4. Italienerne vandt begge programmer og modtog et nyt personligt bedste på 106.91 point for deres fridans. De tidligere verdensmestre tog sikkert guld, hvilket overraskende nok var deres allerførste Grand Prix-sejr.

Skate America-vinderne Madison Chock og Evan Bates var forhåndsfavoritter, men hun havde twizzles problemer i den korte danse, hvor elementer kun fik level 1. Duoen leverede en fin fridans, som scorede et sæsons bedste på 103.80 point, men de efterlod nogle tekniske point på bordet, da begge trin kun modtog level 2. Med sølv er de dog videre til Finalen.

Elena Ilinykh og Ruslan Zhiganshin fremførte to solide danse, men de manglede til tider lidt den skarphed, som man så hos top 2. Ikke desto mindre kunne russerne sikkert snuppe bronzemedaljen.

På en fjern 4. plads havde vi slovakiske Federica Testa og Lukas Csolley. Amerikanske Kaitlin Hawayek og Jean-Luc Baker lå på en 4. plads efter den korte dans, men de trak sig lige før deres fridans, da hun døjede med en madforgiftning.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSDFD
1Anna CAPPELLINI / Luca LANOTTE
ITA
173.3011
2Madison CHOCK / Evan BATES
USA
169.1622
3Elena ILINYKH / Ruslan ZHIGANSHIN
RUS
159.0033
4Federica TESTA / Lukas CSOLLEY
SVK
136.1754
5Yue ZHAO / Xun ZHENG
CHN
129.6565
6Shiyue WANG / Xinyu LIU
CHN
126.7376
WDKaitlin HAWAYEK / Jean-Luc BAKER
USA
4
WDYue CONG / Zhuoming SUN
CHN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: