fredag den 30. oktober 2015

Skate Canada 2015 forudsigelser - Parløb

Duhamel/Radford, Tarasova/Morozov og Marchei/Hotarek er blandt medaljefavoritterne i parløb.

Hos parløberne ved Skate Canada 2015 har vi nogle storfavoritter, men ellers virker feltet mere jævnbyrdigt, så kampen om bronze (og måske sølv) bliver nok større.

Favoritter er selvfølgelig de regerende mestre Meagan Duhamel og Eric Radford, som var ubesejrede forrige sæson inklusiv ved VM. Parret begyndte sæsonen med en let sejr ved Autumn Classic, hvor de dog havde problemer med quad kastene i det lange program - i dette felt er de dog langt foran pga. deres sværhedsgrad, så de har råd til mange fejl og stadig vinde.

Sølvfavoritterne er nok Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov, som forrige sæson tog sølv og bronze ved GP'erne og en flot 6. plads i deres VM-debut. Parret har store eksplosive elementer, som scorer højt, men de kan til tider lave mange fejl. Ved Ondrej Nepela Trophy havde de problemer med side-om-side springene og tog derfor lidt skuffende kun bronze.

Valentina Marchei og Ondrej Hotarek parrede op forrige sæson, hvor de tog en 4. plads ved EM og 11. plads ved VM. Dette resultat var særdeles flot, da hun var ny til parløb. Den italienske duo forsøger svære spring og kast, men de er stadig i gang med at inkorporere triple twist. De begyndte sæsonen med en sejr ved Lombardia Trophy.

Også Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro var et nyt par forrige sæson. Parret havde lave placeringer ved GP'erne, hovedsageligt pga. problematiske løft, men disse virkede en smule forbedrede ved sæsonåbneren US Classic, hvor de tog bronze.

Amerikanske Marissa Castelli og Mervin Tran teamede også op forrige sæson, men det er først denne sæson, at de kan konkurrere internationalt. Indtil videre har de solidt snuppet sølv ved både US Classic og Autumn Classic. Duoen har god præsentation, men både side-om-side spring og kast mangler stabilitet.

Vera Bazarova og Andrei Deputat er det fjerde par i feltet, som teamede op forrige år. Duoen tog to solide 4. pladser ved GP'erne forrige sæson, men de har endnu ikke gjort deres sæsondebut denne sæson. Russerne har stærke parelementer, men som altid er spørgsmålstegnet hendes side-om-side spring.

Det tredje canadiske par i felter er Vanessa Grenier og Maxime Deschamps, som begyndte sæsonen med en 4. plads ved US Classic. Østrigske Miriam Ziegler og Severin Kiefer har indtil videre taget en 5. plads ved Ondrej Nepela Trophy og sølv ved Cup of Nice.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
3. Valentina Marchei / Ondrej Hotarek ITA
4. Marissa Castelli / Mervin Tran USA
5. Kirsten Moore-Towers / Michael Marinaro CAN
6. Vera Bazarova / Andrei Deputat RUS
7. Vanessa Grenier / Maxime Deschamps CAN
8. Miriam Ziegler / Severin Kiefer AUT

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: