lørdag den 31. oktober 2015

Duhamel/Radford tager solid føring efter kort program ved Skate Canada 2015

Duhamel/Radford udfører en baglæns udvendig dødsspiral i det korte program.

Dag 1 af Skate Canada 2015 sluttede med parløbernes korte programmer. Vi blev ikke budt på store nedsmeltninger, men de fleste par havde dog nogle småproblemer i deres løb.

De regerende mestre Meagan Duhamel og Eric Radford havde et dramatisk løb til "Your Song", omend der var nogle små usikkerheder. De lagde ud med en fin level 4 triple twist, men han havde hånd på deres side-om-side triple lutzer, og deres kast triple lutz manglede lidt flow på landingen. Ikke desto mindre kunne det canadiske par tage en stor føring med en score på 72.46 point.

Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov begyndte med en enorm level 4 triple twist, men hun doublede dernæst på side-om-side tåloops og havde en tøvende landing på kast triple loop. Den russiske duo kunne snuppe en foreløbig 2. plads med 64.00 point.

Modsat havde Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro deres hidtil bedste løb. Deres solide program havde bl.a. triple twist (lidt lavt catch), side-om-side triple tåloops og kast triple loop. Et nyt personligt bedste på 63.17 point giver dem en tæt 3. plads.

Marissa Castelli og Mervin Tran havde også en lidt lav triple twist, og han måtte sætte foden ned på side-om-side triple salchow, men deres kast triple salchow blev landet fint. Et nyt personligt bedste på 61.85 point placerer dem på en 4. plads.

Både Vera Bazarova og Andrei Deputat havde usikre landinger på side-om-side triple tåloops (<<), og landing på triple twist var lidt usikker - deres kast triple loop var dog ren. Russerne er på en 5. plads med 57.02 point.

Desværre havde Valentina Marchei og Ondrej Hotarek usikre landinger på både side-om-side triple lutz og triple twist, og hun faldt på kast triple lutz. Det italienske par er nede på en lidt skuffende 6. plads.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD
CAN
72.461
2Evgenia TARASOVA / Vladimir MOROZOV
RUS
64.002
3Kirsten MOORE-TOWERS / Michael MARINARO
CAN
63.173
4Marissa CASTELLI / Mervin TRAN
USA
61.854
5Vera BAZAROVA / Andrei DEPUTAT
RUS
57.025
6Valentina MARCHEI / Ondrej HOTAREK
ITA
54.006
7Miriam ZIEGLER / Severin KIEFER
AUT
49.957
8Vanessa GRENIER / Maxime DESCHAMPS
CAN
45.458

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: