onsdag den 16. september 2015

De russiske testløb 2015/16 - Isdans SD

Russisk isdans dominerer ikke længere toppen, og ved VM opnåede de kun to startpladser. Ikke desto mindre har de masser af talent med potentiale. Jeg indlejrer de korte danse forneden. Viktoria Sinitsina og Nikita Katsalapov deltog ikke, da han døjer med skade (de er dog lige blevet tildelt Rostelecom Cup).

Elena Ilinykh / Ruslan Zhiganshin
Det nye par overraskede med en god debut forrige sæson, omend der var nogle startproblemer. Deres nye korte dans udvider deres repertoire med noget nyt, men det bliver svært at overgå deres Carmen.

Musik: "Somebody to Love" og "We Will Rock You" af Queen


Ekaterina Bobrova / Dmitri Soloviev
Parret vender tilbage efter at have misset 2014-15 pga. hans skade. Duoen virkede stadig rustne ved testløbene, så det vil ikke blive nemt for dem at genvinde pladsen som Ruslands nr. 1.

Musik: "Masquerade Waltz" af Khachaturian; Romeo & Juliet af Prokofiev


Alexandra Stepanova / Ivan Bukin 
Det stadig unge par tog et skridt frem forrige sæson, da de tog bronze ved både en Grand Prix og EM. Parret har dog stadig brug for at arbejde på deres fart over isen.

Musik: The Stunt Man (soundtrack)


Anna Yanovskaya / Sergey Mozgov
De regerende Juniorverdensmestre gør deres seniordebut, men succes kommer ikke nødvendigvis med det samme, som vi har set hos deres landsmænd. Parret har dog et modent udtryk på isen, hvilket vil hjælpe dem.

Musik: "My Sweet Tender Beast" af Eugen Doga


Ksenia Monko / Kirill Khaliavin
Parret kom til EM og VM forrige sæson, men de mangler stadig at gøre deres rigtige gennembrud i seniorrækkerne. De har mange af kvaliteterne, men stabiliteten på de tekniske elementer kan til tider halte.

Musik: Howl's Moving Castle af Joe Hisaishi

Ingen kommentarer: