onsdag den 16. september 2015

De russiske testløb 2015/16 - Damer FS

Jeg indlejrer damernes lange programmer fra de russiske testløb forneden.

Adelina Sotnikova
Piruetter og de sværere spring var der ikke helt pga. skade - drama var dog masser af (den slutning!). Sotnikova gør sin konkurrencedebut af programmet ved Japan Open om mindre end måned, så hun har ikke meget tid til at hele.

Musik: "Je Suis Malade" af Lara Fabian


Elizaveta Tuktamysheva
Hun forsøgte heller ikke sin sværeste spring i det lange program, men ellers så springene fine ud. Overordnet lignede hun den Tuktamysheva, vi så forrige sæson inkl. de sorte løse kostumer.

Musik: Peer Gynt af Edvard Grieg


Elena Radionova
Næsten 20 år efter sin udgivelse vinder musikken i Titanic virkelig frem i kunstskøjteløb. Radionova virker i topform, men brugen af dialog skal måske genovervejes.

Musik: Titanic inkl. "My Heart Will Go On" af James Horner


Evgenia Medvedeva
Den regerende Juniorverdensmester leverede et rent program med to triple-triple kombinationer, og hun kan dermed se frem til samme høje forventninger, som de andre russiske damer har haft. Se i bedre kvalitet her.

Musik: "Dance For Me Wallis" af Abel Korzeniowski; "Allegro" af Renè Aubry; "Charms" af Abel Korzeniowski


Julia Lipnitskaia
Det lange program er mere i Lipnitskaias melankolske stil. Desværre ser det ud til, at det lange program stadig er en mental barriere for hende, da hun poppede og faldt på nogle spring.

Musik: "Leningrad" af William Joseph


Anna Pogorilaya
Av, Pogorilaya tog sig nogle hårde styrt i det lange program. Forhåbentlig har skaden før VM 2015 (hvor hun tog en skuffende 13. plads) ikke haft en permanent virkning på hendes spring.

Musik: Scheherazade af Rimsky-Korsakov


Alena Lenova
Leonova vender tilbage til et mere muntert langt program. Som så ofte havde hun dog en del springproblemer i sit lange program.

Musik: "Summertime"; "Jailhouse Rock"; "In Other Words"; "Sing, Sing, Sing"


Ingen kommentarer: