fredag den 1. maj 2015

Afstemning: Sæsons bedste glimmer (aka the Sequins Galore award)

Undskyld for min længere blogger-pause, men jeg har simpelthen haft for travlt med skole samt havde brug for en pause efter en lang sæson med store mængder kunstskøjteløb.

Jeg kan dog ikke afslutte kapitel "sæson 2014-15" uden at nominere sæsons bedste glimmer. Jeg har formået at indsnævre feltet til ti damer, som ikke var bange for at overstrø deres kostumer med pailletter, sten og perler.

Elena Radionova FS (Piano Concerto No.2; Trio Elegiaque No. 2)

Jeg foretrak faktisk Radionovas andet kostume, men hendes første version var klart det mest glitrende. Den blå draperede kjole havde lidt underspillet glimmer, men det var skuldrende, arme og ryg, som fængede med store hvide perler, guldblade og sten.

Zijun Li SP (Waltz of the Flowers)

Kinesiske Li har altid haft yndige og detaljerede kostumer, og denne sæson var ingen undtagelse. I det korte program bar hun en rosa kjole med rynket overdel og rhinsten påsat i graduerede detaljer ved overdelen, hals, ryg og ærmer.

Ashley Wagner FS (Moulin Rouge!)

Wagner bærer ikke yndige kjoler, men de er dog stadig mindst lige så iøjnefaldende. Hendes Moulin Rouge-kjole drog uden tvivl inspiration fra Satines røde kjole og selvfølge halskæden fra hertugen. Korset og halskæde er selvfølgelig ikke praktisk at skøjte med, så illusionen var der i form af adskillige sten.

Kiira Korpi SP (A Day in the Life)

Korpi havde ikke den bedste sæson, men som altid var hun blandt de bedste og mest kreative klædte. Hendes kjole lignede mere noget fra et modeblad end et typisk skøjtekostume; den grå-blå-grønne monokrome kjole havde paneler og ét ærme i sort glimmer, som gav det et moderne udtryk.

Polina Edmunds FS (Peter Pan)

Edmunds' kjole har denne sæson været ret debatteret grundet dens ret sødladne udtryk: ombre pink, flæser og vinger på ryggen. Ikke desto mindre skilte kjolen sig ud fra mængden, og alene af den grund kommer den på listen.

Samantha Cesario FS (Danza Mora)

Cesario er ganske mode-interesseret, og det kan tydeligt ses i hendes design. Hendes vinrøde kjole havde blå krystaller ved talje og ærmer samt guld rhinsten i et intrikat netmønster på overdelen og den bare ryg.

Yuka Nagai FS (Introduction et Rondo Capriccioso)

Et af sæsonens nye navne fangede ikke blot publikum med store spring, men også med en rød asymmetrisk kjole. Sten og krystaller blev ikke brugt sparsomt, men de dækkede til gengæld hele overdelen i at sirligt paisley mønster.

So Youn Park FS (Romeo and Juliet)

Et af de mere nedtonede kostumer tilhørte Park, men hun sørgede for detaljer, der løftede looket. Sirlig sølvglimmer på korset overdelen, snøreryg og få sten på kjolesømmen.

Mirai Nagasu FS (Madame Butterfly)

Et andet sort kostume, som blev eleveret med detaljeret glimmer, tilhørte Nagasu. De svagt blå og sølvfarvede rhinsten gav passende illusionen af sommerfuglevinger på overdelen.

Anna Pogorilaya FS (Firebird)

Fra Pogorilaya fik vi et ikke så underspillet kostume. Den ildfarvede kjole havde masser af sten, som fremhævede de gule og røde flammer. Små blå detaljer ved jeg ikke, hvad skal forestille, men de tilførte noget uventet til looket.

Hvem fortjener the Sequins Galore award?  Giv din stemme og/eller kommenter hvis din favorit ikke er blevet taget med.

surveys & polls

Ingen kommentarer: