onsdag den 15. april 2015

World Team Trophy 2015 forudsigelser - Parløb

Duhamel/Radford, Sui/Han og Kavaguti/Smirnov er favoritter til top 3.

Parløbernes felt ved World Team Trophy 2015 er på papiret den nemmeste disciplin at forudse.

Storfavoritter er selvfølgelig Meagan Duhamel og Eric Radford. De nykronede verdensmestre er ubesejrede denne sæson grundet deres høje sværhedsgrad og pålidelighed, og det er svært at se de andre par komme i nærheden med mindre canadierne har en nedsmeltning.

Kinesiske Wenjing Sui og Cong Han leverede to rene programmer ved VM, hvor de tog sølv. Det unge par har høj sværhedsgrad og forbedret præsentation, og de burde kunne tage en individuel 2. plads, hvis de undgår fejl på side-om-side springene.

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov skuffede med en 5. plads ved VM efter et usikkert langt program. Det russiske par har dog sværhedsgraden og modenheden til at true kineserne, men de skal undgå at lade en fejl blive til mange.

Amerikanske Alexa Scimeca og Chris Knierim tog en solid 7. plads ved VM. Parret har eksplosive elementer, men pålidelighed på side-om-side springene har været deres svaghed. Selv med stærke løb får de nok svært ved at placere i top 3.

Vanessa James og Morgan Cipres endte på en 9. plads ved VM. Parret har solide elementer, men de kæmper til tider med lidt rodede landinger. Med stærke løb kan franskmændene måske true amerikanerne.

Ligesom i isdans er parløb også Japans svaghed. Ami Koga og Francis Boudreau Audet har indtil videre kun konkurreret som juniorer, og senest blev det en 6. plads ved Junior VM.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Wenjing Sui / Cong Han CHN
3. Yuko Kavaguti / Alexander Smirnov RUS
4. Alexa Scimeca / Chris Knierim USA
5. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
6. Ami Koga / Francis Boudreau Audet JPN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: