onsdag den 19. november 2014

Trophée Eric Bompard 2014 forudsigelser - Damer

Cesario, Radionova, Wagner og Lipnitskaia er blandt medaljefavoritterne ved TEB 2014.

Det bliver en spændende kamp for damerne ved Trophée Eric Bompard 2014, hvor kampen om finalepladser øger presset.

Småfavorit er nok Elena Radionova, som indtil videre har haft en stærk sæson med sejre ved Japan Open og Skate America. Hun forsøger et svært springlayout og har også god pålidelighed med dette, omend hun ikke var helt fejlfri ved Skate America. Det bliver interessant om hun kan holde til presset om at være favorit, da dette pres allerede har nået flere landsmænd.

Den regerende mester Ashley Wagner er medaljefavorit, men det bliver måske svært for hende at forsvare sin titel. Hun viste store forbedringer fra Japan Open til Skate Canada, hvor hun tog sølv, men hendes tekniske indhold var en smule konservativt, og det kan skade hende, hvis de andre springere løber rent.

Lidt af et spørgsmålstegn er Julia Lipnitskaia. Hun tog godt nok sølv ved Cup of China, men et katastrofalt langt program betød en lav score, som en håndfuld damer i dette felt allerede har overgået. Med rene fremførelser har hun dog potentiale til slå alle damerne i feltet.

Outside-shots til medalje er amerikanske Samantha Cesario og Courtney Hicks, som begge tog en 4. plads ved deres første GP. Cesario er normalt meget pålidelig med sine spring, men hun må forbedre sine GOE på spring og programkomponenter for at rykke op på podiet. Hicks har de store spring, men mangler stabiliteten.

På hjemmebane har vi Mae Berenice Meite, som har taget en 5. plads her de to forrige år. Hun har de eksplosive spring, men stabiliteten mangler især i det lange program, og ved Skate America blev det kun til en 9. plads.

Japanske Haruka Imai har også potentiale til en placering i den øvre halvdel, men hun kæmper oftest med pålideligheden på springene. Der er ikke plads til fejl, da hun ikke har samme sværhedsgrad planlagt.

Mine forudsigelser
1. Elena Radionova RUS
2. Ashley Wagner USA
3. Julia Lipnitskaia RUS
4. Samantha Cesario USA
5. Courtney Hicks USA
6. Mae Berenice Meite FRA
7. Haruka Imai JPN
8. Veronik Mallet CAN
9. Maria Artemieva RUS
10. Laurine Lecavelier FRA
11. Eliska Brezinova CZE
12. Anna Ovcharova SUI

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: