onsdag den 19. november 2014

Trophée Eric Bompard 2014 forudsigelser - Parløb

Sui/Han, Stolbova/Klimov, Wang/Wang og James/Cipres er blandt medaljekandidaterne ved TEB.

Konkurrencen ved Trophée Eric Bompard 2014 begynder med parløberne, hvor vi har et spændende felt.

Favoritter er uden tvivl Ksenia Stolbova og Fedor Klimov, som vandt forrige uges Rostelecom Cup med meget høje scores. Parrets styrke er især deres gode pålidelighed på de svære tekniske elementer som kast og spring, og dette giver dem en fordel over resten af feltet, som oftest har fejl på disse.

Kinesiske Wenjing Sui og Cong Han må være sølvfavoritter, og parret startede da også sæsonen med sølv ved Skate Canada. De har det sværeste planlagte tekniske layout i feltet, men hun har gerne problemer med side-om-side springene i det lange program, hvilket vil gøre det svært for dem at true russerne.

Bronze er noget mere åbent. Xuehan Wang og Lei Wang har ikke konkurreret så meget, men denne sæson har de dog allerede taget bronze ved Cup of China. Parret har fin præsentation og gode tekniske elementer, men de har måske ikke råd til fejl på springene, hvis de vil tage medalje igen.

Andre bronzekandidater er Alexa Scimeca og Chris Knierim. Amerikanerne har de store elementer til at score højt, men gang på gang har alvorlige fejl på især spring holdt dem fra at opnå det potentiale. De har allerede konkurreret tre gange denne sæson, og senest blev det efter fejlfyldte programmer til en 4. plads ved Skate America.

På hjemmebane har vi Vanessa James og Morgan Cipres, som tog en 5. plads ved Skate Canada. Parret har solide elementer i deres løb, men de kan have en tendens til at lave adskillige småfejl i deres programmer, hvilket koster på deres score. De skal løbe en del renere, hvis de vil forbedre deres 5. plads fra forrige år.

Mine forudsigelser
1. Ksenia Stolbova / Fedor Klimov RUS
2. Wenjing Sui / Cong Han CHN
3. Xuehan Wang / Lei Wang CHN
4. Alexa Scimeca / Chris Knierim USA
5. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
6. Kirsten Moore-Towers / Michael Marinaro CAN
7. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
8. Miriam Ziegler / Severin Kiefer AUT

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: