lørdag den 1. november 2014

Teknisk stærke Duhamel/Radford indtager foreløbig føring


Konkurrencen ved Skate Canada 2014 forsatte med parløbernes korte programmer.

Favoritter Meagan Duhamel og Eric Radford havde et lyrisk, men samtidig dramatisk kort program, hvor de lagde ud med triple twist og side-om-side triple lutz. Dernæst fulgte kast triple lutz, og deres resterende fire elementer modtog alle level 4. En score på 72.70 point giver dem en behagelig føring.

Kinesiske Wenjing Sui og Cong Han havde et sjov og karismatisk program. De landede side-om-side triple tåloops, men highlights var en ubesværet kast triple flip og triple twist. Deres side-om-side piruetter trak dem ned grundet manglende synkronitet. Duoen er på en 2. plads med 65.22 point.

GP-debutanter Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov leverede ægte russiske drama i deres program. Parret lagde ud med en stor triple twist og side-om-side triple tåloops, men hun havde en lille smule to fødder på kast triple loop (som stadig fik +GOE). Parret er på en tæt 3. plads med 64.14 point.

Igen havde Madeline Aaron og Max Settlage en solid fremførelse, omend der var skønhedsfejl. Hun havde en to fødder på kast triple loop, og side-om-side piruetterne var ikke synkrone. Amerikanerne er på en foreløbig 4. plads.

Lidt overraskende er Vanessa James og Morgen Cipres nede på en 5. plads. Parret leverede umiddelbart deres elementer uden større fejl, men ved nærmere eftersyn kiksede han fodskiftet på side-om-side piruetterne, som så blev kendt ugyldige.

Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro var også utilfredse med deres scores efter en solid fremførelse. Hans usikre fødder under dødsspiralen betød, at elementet blev kendt ugyldigt. Det nye par er på en 6. plads.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
72.701
2Wenjing SUI / Cong HAN

CHN
65.222
3Evgenia TARASOVA / Vladimir MOROZOV

RUS
64.143
4Madeline AARON / Max SETTLAGE

USA
57.204
5Vanessa JAMES / Morgan CIPRES

FRA
56.475
6Kirsten MOORE-TOWERS / Michael MARINARO

CAN
53.796
7Brittany JONES / Joshua REAGAN

CAN
49.807
8Mari VARTMANN / Aaron VAN CLEAVE

GER
48.438

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: