torsdag den 13. november 2014

Rostelecom Cup 2014 forudsigelser - Isdans

Chock/Bates, Stepanova/Bukin, Ilinykh/Zhiganshin og Coomes/Buckland er blandt medaljekandidaterne ved Rostelecom Cup 2014.

Vi har et tæt felt hos isdanserne ved Rostelecom Cup 2014.

Favoritter er amerikanske Madison Chock og Evan Bates, som er de regerende bronzevindere. De har indtil videre haft en stærk sæson med sølv ved Nebelhorn Trophy og guld ved Skate America. Begge gange opnåede dehøje scores pga. god koreografi og stabilitet på de tekniske elementer.

Både sølv og bronze virker meget åben. Britiske Penny Coomes og Nicholas Buckland kommer fra en solid sæson med bronze ved EM og top 10-placeringer ved både OL og VM, men de seneste sæsoner er det kun blevet til lave placeringer ved GP'erne. De er begyndt denne sæson med to Senior B-sejre, men det er svært at vide, om de kan replikere de høje scores, som de fik der.

Rusland sender tre meget lovende, men også noget uerfarne par. De mest erfarne er Alexandra Stepanova og Ivan Bukin, som begyndte sæson solidt med en sejr ved Finlandia Trophy. Hun havde et slemt fald i træning ved Skate America, men de formåede stadig at løbe med bronze. Med fremførelser i topform har de chance for medalje.

Det nye par Victoria Sinitsina og Nikita Katsalapov gør deres debut sammen, men ikke meget vides om deres programmer eller nuværende form. Træner Marina Zoueva taler dog godt om parrets talent, og parret har da også stort potentiale, hvis de kan løbe uden fejl.

Der loves god rivalisering og konkurrence, da deres eks-partnere Elena Ilinykh og Ruslan Zhiganshin også deltager. Parret gjorde deres debut i forrige uges Cup of China, hvor det blev en solid 4. plads, men med back-to-back konkurrence bliver det svært at få inkorporeret forbedringer.

Med Kaitlyn Hawayek og Jean-Luc Baker har vi ti (individuelle) juniorverdensmestre i feltet. De amerikanske par gør deres senior GP-debut, men de begyndte sæsonen tidligt med en solid 4. plads ved Nebelhorn Trophy. Med al den tid de har haft til at arbejde på programmerne, kan de vel mærke udgøre en medaljetrussel.

Mine forudsigelser
1. Madison Chock / Evan Bates USA
2. Alexandra Stepanova / Ivan Bukin RUS
3. Penny Coomes / Nicholas Buckland GBR
4. Elena Ilinykh / Ruslan Zhiganshin RUS
5. Victoria Sinitsina / Nikita Katsalapov RUS
6. Kaitlyn Hawayek / Jean-Luc Baker USA
7. Alexandra Aldridge / Daniel Eaton USA
8. Rebeka Kim / Kirill Minov KOR

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: