lørdag den 29. november 2014

Duhamel/Radford tager parløbstitel ved NHK Trophy 2014

Duhamel/Radford udfører deres forsøg på kast quad salchow (foto: Getty).

De sidste GPF-finalister i parløb blev fundet ved NHK Trophy 2014. Parløberne udførte nemlig deres lange programmer, omend topparrende havde problemer med de store elementer.

Førerne Meagan Duhamel og Eric Radford lagde stærkt ud med triple twist og side-om-side triple lutzer, men hun doublede den planlagte side-om-side triple tåloop i kombination. Der var også problemer med kast, da hun faldt på quad salchow og havde step-out på triple lutz. Resten af deres program var solidt, og selvom deres score på 127.08 point var langt under deres bedste, var det mere end nok til at sikre dem sæsonens anden GP-sejr og en tur til Finalen.

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov havde en lidt usikker start, da hun faldt på side-om-side triple tåloop i sekvens og på quad salchow. De fik dog landet side-om-side double axeler, og der var både en fin triple twist og kast triple loop sent i programmet. En score på 119.00 point var nok til at holde dem på sølv, og de er også videre til Finalen.

Det kinesiske par havde ikke helt samme sværhedsgrad planlagt, men til gengæld var Xiaoyu Yu og Yang Jins program mere veludført med rene side-om-side triple tåloops og to double axeler i sekvens, fulgt op med en stor triple twist og kast triple loop. De sidste elementer voldte dem problemer, da hun havde to fødder på kast triple flip, og parpiruetten blev afsluttet sløset. Et nyt personligt bedste på 121.85 point var ikke helt nok til at rykke dem op, men med bronze joiner de to andre kinesiske par i Finalen.

Vera Bazarova og Andrei Deputat havde en blandet fremførelse. De havde problemer med side-om-side springene (flop/fald og underrotation) samt kastene (fald og to fødder). Med en score på 106.08 point forblev de på en fjern 4. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
199.7811
2Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
183.6023
3Xiaoyu YU / Yang JIN

CHN
182.0032
4Vera BAZAROVA / Andrei DEPUTAT

RUS
165.7044
5Mari VARTMANN / Aaron VAN CLEAVE

GER
145.3655
6Dee Dee LENG / Simon SHNAPIR

USA
138.2466
7Narumi TAKAHASHI / Ryuichi KIHARA

JPN
131.2677

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: