tirsdag den 4. november 2014

Cup of China 2014 forudsigelser - Isdans

Shibutani/Shibutani, Cappellini/Lanotte, Papadakis/Cizeron og Paul/Islam er blandt medaljekandidaterne ved Cup of China 2014.

Konkurrencen ved Cup of China 2014 begynder med isdansernes konkurrence.

Favoritter er selvfølgelig Anna Cappellini og Luca Lanotte, som gør deres internationale sæsondebut. Forrige sæson vandt det italienske par både EM og VM, men de tog ingen af disse titler med store marginer, så gode scores her er et must, hvis de vil skabe momentum mod eventuelle forsvar.

De mest oplagte sølvkandidater er Maia Shibutani og Alex Shibutani, som tog sølv ved Skate America med to solide fremførelser. Det amerikanske søskendepar har udvist god stabilitet denne sæson, men duoen har ikke været tilfredse med deres scores, som mangler lidt endnu for at være i topeliten.

Bronze virker mere åben. Franske Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron gjorde deres seniordebut forrige sæson, hvor det ikke blev til de højeste placeringer, men dette står til at forandre sig; ved deres sæsondebut ved SC Autumn Classic slog de andre højere rangerede par mod titlen.

Canadiske Alexandra Paul og Mitchell Islam tog forrige sæson en 18. plads ved OL og 10. plads ved VM. Duoen har mange gode kvaliteter, men desværre er konkurrencestabilitet ikke en af dem. Ved SC Autumn Classic måtte de efter dyre tekniske fejl nøjes med en 4. plads, men de har potentiale til mere.

Det store spørgsmålstegn er det nye par Elena Ilinykh og Ruslan Zhiganshin, som gør deres debut sammen. Parrets træning har været omgæret med hemmelighedskræmmeri, men hvis deres forrige partnerskaber er et fingerpeg, så har disse russer potentiale til at overraske.

Mine forudsigelser
1. Anna Cappellini / Luca Lanotte ITA
2. Maia Shibutani / Alex Shibutani USA
3. Gabriella Papadakis / Guillaume Cizeron FRA
4. Alexandra Paul / Mitchell Islam CAN
5. Elena Ilinykh / Ruslan Zhiganshin RUS
6. Yiyi Zhang Zhang / Nan Wu CHN
7. Shiyue Wang / Xinyu Liu CHN
8. Yue Zhao / Xun Zheng CHN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: