torsdag den 30. oktober 2014

Skate Canada 2014 forudsigelser - Parløb

Duhamel/Radford, Sui/Han og James/Cipres er blandt medaljekandidaterne.

Parløbernes felt ved Skate Canada 2013 er lidt mere håndterligt, men hvis forrige års konkurrence har vist os noget, så er det at det uforudsigelige altid kan ske.

De canadiske mestre Meagan Duhamel og Eric Radford er de regerende VM-bronzevindere, men det var de også forrige år, hvor de skuffede og kun tog bronze. Parret er stadig guldfavoritterne grundet deres høje tekniske sværhedsgrad, der nu inkluderer kast quad salchow. Parret startede sæsonen med en overbevisende sejr ved SC Autumn Classic.

Kinesiske Wenjing Sui og Cong Han er de regerende sølvvindere, og de er nok det eneste par i feltet med en sværhedsgrad, der kan true canadierne. Duoen kom ikke til OL, men tog en solid 6. plads ved VM. Parret så solide ud ved en national sæsonstarter, og især deres præsentation så mere moden ud.

De regerende Junior VM-sølvindere Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov gør deres senior GP-debut, men de er allerede medaljekandidater grundet deres solide teknik og store elementer. Det russiske par havde en fin sæsondebut ved Nebelhorn Trophy, hvor de tog sølv.

Franske Vanessa James og Morgan Cipres tog en respektabel 10. plads ved både OL og VM forrige sæson. De kan til tider kæmpe med side-om-side spring og parelementer, men de har ikke råd til fejl, hvis de vil prøve at true til bronze. De startede sæsonen med en 4. plads ved Nebelhorn Trophy.

Det nye par Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro gør deres international debut, så det er svært at spå hvor de vil placere - en top 5 placering virker nok som det bedste i dette felt.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Wenjing Sui / Cong Han CHN
3. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
4. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
5. Kirsten Moore-Towers / Michael Marinaro CAN
6. Madeline Aaron / Max Settlage USA
7. Mari Vartmann / Aaron van Cleave GER
8. Brittany Jones / Joshua Reagan CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: