fredag den 31. oktober 2014

Skate Canada 2014 forudsigelser - Isdans

Hubbell/Donohue, Weaver/Poje og Gilles/Poirier er blandt medaljefavoritterne.

Hos isdanserne ved Skate Canada 2014 er guld nok sikret til et par, men resten af feltet virker utrolig tæt.

Guldfavoritterne er selvfølgelig de regerende VM-sølvvinder Kaitlyn Weaver og Andrew Poje, der tog sølv ved denne konkurrence forrige år. De burde ikke have problemer med at snuppe deres første GP-sejr, men en god score vil være god for vise, at de tilhører toppen. Parret startede sæsonen med en sejr ved Nebelhorn Trophy.

Landsmænd Piper Gilles og Paul Poirier kom ikke til OL, men de sluttede dog sæsonen med en solid 8. plads ved VM. Denne sæson prøver duoen nogle mere klassiske programmer, hvilket vil sætte deres grundteknik på prøve. I deres sæsonåbner SC Autumn Classic lavede de nogle dumme fejl i begge programmet og måtte nøjes med sølv.

Amerikanske Madison Hubbell og Zachery Donohue er de regerende bronzevindere, og de har chance for sølv med solide løb. Deres form et lidt et spørgsmålstegn, da hendes hofteskade tvang dem til at trække sig fra forrige VM, og de nu gør deres sæsondebut her. De slog dog Gilles/Poirier ved Four Continents før skaden.

Ksenia Monko og Kirill Khaliavin har endelig en chance for at gøre sig bemærket på senior niveau givet Ruslands forandrende felt, men de skal også udvise forbedringer for at fortjene dette. Duoen begyndte sæsonen med en sejr ved Ice Star.

Et andet par, som håber på seniorsucces, er Alexander Aldridge og Daniel Eaton. Parret skiftede træner til Marina Zueva, og indtil videre har samarbejdet været succesfuldt med en sejr ved US Int'l FS Classic.

Tyske Nelli Zhiganshina og Alexander Gazsi er altid underholdende, men deres grundteknik matcher ikke helt deres præsentation. Parret har denne sæson taget bronze og sølv ved Challenger Serien.

Mine forudsigelser
1. Kaitlyn Weaver / Andrew Poje CAN
2. Madison Hubbell / Zachery Donohue USA
3. Piper Gilles / Paul Poirier CAN
4. Ksenia Monko / Kirill Khaliavin RUS
5. Nelli Zhiganshina / Alexander Gazsi GER
6. Alexandra Aldridge / Daniel Eaton USA
7. Elisabeth Paradis / Francois-Xavier Ouellette CAN
8. Sara Hurtado / Adria Diaz ESP

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: