torsdag den 23. oktober 2014

Skate America 2014 forudsigelser - Parløb

Kavaguti/Smirnov, Peng/Zhang, Denney/Frazier og Scimeca/Knierim.

Hos parløberne ved Skate America 2014 vil vi formentlig få to dyste at se: én om guldet, og én om bronze.

De ene guldfavoritter er Yuko Kavaugti og Alexander Smirnov, der gør deres comeback til GP'erne efter en sæson med skade. De startede sæsonen solidt med en sejr ved Nebelhorn Trophy, hvor de bl.a. fik landet kast quad salchow. Der er dog meget mere på spil ved Grand Prix'erne, hvor de kan booste deres placering i det russiske parløbsfelt.

Russerne vil få god konkurrence fra Cheng Peng og Hao Zhang, der forrige sæson tog en fin 8. plads ved OL og 5. plads ved VM. Parret planlægger også teknisk svære programmer med bl.a. quad twist, men hun kan til tider være usikker på side-om-side springene. Overordnet set så de solide ud ved en national konkurrence i starten af sæsonen.

Bronzekampen bliver nok mellem to amerikanske par. Alexa Scimeca og Chris Knierim har taget guld og bronze ved denne sæsons Challenger Series-konkurrencer, men begge gange kæmpede de med spring og kast. Med to solide fremførelser burde de dog score højst af de amerikanske par.

Landsmænd Haven Denney og Brandon Frazier har også taget to medaljer ved Challenger Serien (guld og sølv). De har begge gange leveret stærke lange programmer, men de skal forbedre det korte program for at tage en podieplads.

Mine forudsigelser
1. Yuko Kavaguti / Alexander Smirnov RUS
2. Cheng Peng / Hao Zhang CHN
3. Alexa Scimeca / Chris Knierim USA
4. Haven Denney / Brandon Frazier USA
5. Vanessa Grenier / Maxime Deschamps CAN
6. Madeline Aaron / Max Settlage USA
7. Annabelle Prölls / Ruben Blommaert GER
8. Miriam Zigler / Severin Kiefer AUT

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: