onsdag den 22. oktober 2014

Skate America 2014 forudsigelser - Isdans

Chock/Bates, Shibutani/Shibutani og Stepanova/Bukin er blandt medaljefavoritterne.

Konkurrencen ved Skate America 2014 begynder med isdansernes konkurrence, hvor en yngre generation kommer på banen.

På hjemmebane har vi Madison Chock og Evan Bates, som er de store favoritter til guldet. Parret tog en flot 5. plads ved forrige VM - den højeste i feltet - og denne sæson begyndte solidt med sølv ved Nebelhorn Trophy, hvor de opnåede høje scores.

Landsmænd Maia Shibutani og Alex Shibutani er de regerende Skate America-bronzevindere, og de har en god chance for at rykke en plads op i år. Duoen startede sæsonen med sejr ved Ondrej Nepela Trophy med en score lig den Chock/Bates fik ved Nebelhorn. Søskendeparret har dog ikke slået parret i de to seneste sæsoners head-to-head.

Ingen andre i feltet har GP-medaljer på resuméet, så bronze er måske mere åben.

Russiske Alexandra Stepanova og Ivan Bukin fik en plads ved konkurrencen efter guldfavoritter og landsmænd Bobrova/Soloviev trak sig. De tidligere juniorverdensmestre kæmpede med stabiliteten i deres senior debutsæson forrige år, men de er denne sæson kommet godt fra start med en sejr ved Finlandia Trophy.

Hvis russerne ikke løber til potentialet, kan enten italienske Charlene Guignard og Marco Fabbri eller canadiske Nicole Orford og Thomas Williams måske tage en podieplads. Begge par har taget sølv ved en Challenger Series konkurrence i år.

Long-shots er Anastasia Cannuscio og Colin McManus, som har taget to Challenger Series-bronzemedaljer denne sæson, dog med væsentlig lavere scores.

Mine forudsigelser
1. Madison Chock / Evan Bates USA
2. Maia Shibutani / Alex Shibutani USA
3. Alexandra Stepanova / Ivan Bukin RUS
4. Charlene Guignard / Marco Fabbri ITA
5. Nicole Orford / Thomas Williams CAN
6. Anastasia Cannuscio / Colin McManus USA
7. Elisabeth Paradis / Francois-Xavier Ouellette CAN
8. Federica Testa / Lukas Csolley SVK

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: