fredag den 20. juni 2014

Pause til Kostner og Zawadzki; Czisny ender karriere

Carolina Kostner, Agnes Zawadzki og Alissa Czisny på isen.

Vi har et par store updates på dame singles fronten...

Italienske Carolina Kostner beviste, at man godt kan peake i en "sen" alder af 27 år, da hun i den forløbne sæson tog bronze ved både EM, Vinter OL og VM. Hun har nu for første gang i karrieren besluttet at skippe en sæson, da hun ikke vil konkurrere i 2014-15. Fokus vil i stedet være på isshows som "Intimissimi on Ice - Pop Opera", universitet og venner. Det lyder lidt som et karrierestop, men hun har ikke udelukket et comeback i 2015-16.

Amerikanske Agnes Zawadzki var to gange national bronzevinder, men nerverne holdte ikke og hun endte på sit karrieres værste 11. plads ved de nationale mesterskaber og kvalificerede sig dermed ikke til Vinter OL. Hun vil heller ikke konkurrere i sæson 2014-15, men vil tage et personligt år. Ingen årsag er givet, men Zawadzki er stadig kun 19 år.

Landsmand Alissa Czisny har ikke konkurreret internationalt i to sæsoner pga. to skader, og den 26-årige to gange amerikanske mester annoncerede derfor ikke helt uventet, at hun ender karrieren. Hun vil fortsætte med at skøjte i isshows og vil også undervise i sporten.

Kilde: icenetwork 1 2, US Figure Skating

Ingen kommentarer: