tirsdag den 4. marts 2014

Kunstskøjteløbere til Oscars 2014

Oscar-statuetterne er blevet uddelt, og de smukke kjoler er blevet bedømt på den røde løber. Vi havde også et par kunstskøjteløbere til stede, og de beviste at de også har god stil uden for isen.

Meryl Davis og Charlie White
Davis og White poserer med deres OL-guld ved Elton John Aids Foundation Party (foto: Reuters).

Isdanseparret Meryl Davis og Charlie White var faktisk nedtonede i forhold til deres on-ice look, men hun var klog nok til at matche kjolen med sin guldmedalje. White ved vi allerede ser godt ud i et jakkesæt. Duoen brugte selvfølgelig muligheden for at mingle med bl.a. Will Arnett, Josh Groban, Bill Murray og Stevie Nicks.

Ashley Wagner & Adam Rippon
Wagner og Rippon poserer på den røde løber ved Dolby Theatre (foto: Getty).

Ashley Wagner havde taget sit eget guld med i form af en halterneck kjole med masser af guldpailletter, designet af Mark Bouwer. Date Adam Rippon komplimenterede hende flot i tuxedo. Wagner opnåede en del opmærksomhed for sit forargede ansigtsudtryk ved holdkonkurrencen ved Vinter OL, men hun fik dog ikke brug for ansigtsudtrykket denne gang, da "Frozen" tog begge to statuetter med hjem.

Johnny Weir og Tara Lipinski
Weir og Lipniski poserer på den røde løber ved Dolby Theatre (foto: Getty).

Johnny Weir og Tara Lipinski fik stor popularitet som OL-kommentatorer hos NBC, og deres talent betød også kommentator jobs ved Oscars. Duoen fortsatte med at matche deres tøj, her i on-trend hvidt.

Weir og Lipinski poseret i deres matchende tøj (foto: Getty).

Til Elton John Aids Foundation festen gik parret over i den modsatte grøft og klædte sig i råt sort - selvfølgelig matchede både hår, accesories og tøj.

Ingen kommentarer: