lørdag den 8. februar 2014

Stolbova/Klimov giver Rusland endnu en sejr i hold parløb

Stolbova og Klimov udfører deres lange program i holdkonkurrencen (foto: Getty)

Finalen ved holdkonkurrencen Vinter OL 2014 gik straks videre med parløbernes lange programmer.

EM-sølvvinderne Ksenia Stolbova og Fedor Klimov løb et stærkt program til The Addams Family med highlights som triple twist, kast triple flip og triple salchow, side-om-side double axeler og fine løft. Den eneste fejl var hendes singlen af det andet spring i trespringskombinationen. En score på 135.09 point betød, at de vandt parløbernes lange program.

Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch leverede også et stærkt program med bl.a. triple twist, to triple tåloops i sekvens samt kast triple loop og triple salchow. Hun havde dog hånd og step-out på side-om-side triple salchow. En score på 129.74 point og en tilhørende 2. plads holdte Canada på en solid 2. plads.

Italienske Stefania Berton og Ondrej Hotarek lagde ud med en stærk triple tåloop kombination, men hun faldt efterfølgende hårdt på triple salchow (nedgraderet). De kom dog godt igen og løb resten af program med begge kast rent. De tog en 3. plads med 120.82 point.

Marissa Castelli og Simon Shnapir landede også fine side-om-side triple tåloops, men hun faldt på triple salchow. Parret forsøgte kast quad salchow, men den var på to fødder - deres kast triple salchow var dog stærk. Amerikanerne opnåede et nyt personligt bedste på 117.94 point, hvilket gav dem en 4. plads.

Japanske Narumi Takahashi og Ryuichi Kihara havde to fødder på begge kast, og hun havde problemer med begge side-om-side spring. De tog en pointmæssig fjern 5. plads.

Resultat - hold parløb lange program
1. Ksenia Stolbova / Fedor Klimov RUS - 135.09
2. Kirsten Moore-Towers / Dylan Moscovitch CAN - 129.74
3. Stefania Berton / Ondrej Hotarek ITA - 120.82
4. Marissa Castelli / Simon Shnapir USA - 117.94
5. Narumi Takahashi / Ryuichi Kihara JPN - 86.33

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: