tirsdag den 7. januar 2014

U.S. Nationals 2014 forudsigelser - Parløb

Denney/Coughlin, Castelli/Shnapir og Scimeca/Knierim er medaljekandidaterne i parløb.

Den altid omskiftelig scene i parløb i USA betyder, at de to pladser til Vinter OL 2014 stadig er på spil.

Favoritter er nok Caydee Denney og John Coughlin, som er mestrene fra 2012 - en skade holdte dem ude fra 2013. Parret har haft den stærkeste sæson af de amerikanske par med en Grand Prix 4. plads og bronze. Det er deres pålidelige side-om-spring og kast, som giver dem forspringet i dette felt.

Sølv virker meget mere åbent...

Det regerende mestre Marissa Castelli og Simon Shnapir har ikke helt formået at bygge på deres momentum fra forrige sæson, da det kun blev til en 6. og 4. plads ved Grand Prix'erne. Det er især hans upålidelige side-om-spring, som trækker ned sammenlagt med upålidelige kast udover kast triple salchow.

De regerende sølvvindere Alexa Scimeca og Chris Knierim havde en langsom start på sæsonen grundet hans skade, men deres scores er steget støt over deres tre konkurrencer denne sæson. Parret har det største potentiale i feltet, men han skal ramme springene for at de har en chance for en OL-plads.

Felicia Zhang og Nathan Bartholomay tog bronze forrige år, men denne sæson har deres fremførelser været en rutschebanetur. I dette tætte felt har de også brug for solide fremførelser for at placere i top.

De regerende Junior VM mestre Haven Denney og Brendan Frazier har haft en solid senior GP debut med to 5. pladser. Parret har solide elementer, og deres unge alder burde ikke være en hindring i dette felt, hvor de færreste par har været mange år sammen.

Det nye par Lindsay Davis og Rockne Brubaker har forståeligt nok haft lidt usikker start på deres karriere sammen, hvor både de tekniske elementer og præsentationen har manglet noget gnist. De skal nok håbe på lidt hjælp for at tage medalje, men man ved aldrig.

Gretchen Donlan og Andrew Speroff har taget to senior B titler denne sæson. Dette felt er dog dybere, og de skal lande deres nemesis side-om-side spring for at overgå deres 6. plads fra forrige år.

Mine forudsigelser
1. Caydee Denney / John Coughlin
2. Alexa Scimeca / Chris Knierim
3. Marissa Castelli / Simon Shnapir
4. Felicia Zhang / Nathan Bartholomay
5. Haven Denney / Brendan Frazier
6. Gretchen Donlan / Andrew Speroff
7. Tarah Kayne / Daniel O'Shea
8. Lindsay Davis / Rockne Brubaker

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: