onsdag den 8. januar 2014

U.S. Nationals 2014 forudsigelser - Isdans

Hubbell/Donohue, Chock/Bates, Shibutani/Shibutani og David White er de regerende amerikanske medaljevindere.

USA udviser igen en stor dybde i isdans, og med "kun" tre pladser til Vinter OL 2014 må nogle værdige hold blive hjemme.

Favoritter er uden tvivl de fem gange og regerende mestre Meryl Davis og Charlie White, som er ubesejrede denne sæson - senest med deres femte titel ved Grand Prix Finalen, hvor de scorede verdensrekorder i begge segmenter. Mon ikke de leverer to nær fejlfrie programmer igen?

Kampen bliver om sølv og bronze, hvor vi har tre nærmest ligeværdige par. De regerende sølvvindere Madison Chock og Evan Bates har haft en solid GP sæson med to bronzemedaljer, omend deres scores ikke er steget som håbet.

Maia Shibutani og Alex Shibutani blev slået af Chock/Bates med den mindste margin forrige år. Søskendeparret har også to GP bronzemedaljer denne sæson, men deres scores har begge gange været bedre end Chock/Bates. De vil debuteret en re-koreograferet fridans.

De tog en 4. plads forrige år, men Madison Hubbell og Zachery Donohue er nok besluttede på at komme på podiet. De blev slået af Shibutanierne ved Skate America, men generelt har deres sæson været solid, senest med bronze ved Skate Canada. Hun har dog døjet med hofteskade, men de lyder til at være på vej til topform, hvilket vil true de andre.

Lynn Kriengkrairut og Logan Giulietti-Schmitt har denne sæson døjet med skade, og deres eneste internationale resultat denne sæson er en 4. plads ved US Int'l FS Classic.

Andre trusler til en top 5 placering er Anastasia Cannuscio/Colin McManus, som vandt Ice Challenge, og Alexandra Aldridge/Danien Eaton, som er de to gange regerende amerikanske juniormestre.

Mine forudsigelser
1. Meryl Davis / Charlie White
2. Maia Shibutani / Alex Shibutani
3. Madison Chock / Evan Bates
4. Madison Hubbell / Zachery Donohue
5. Lynn Kriengkrairut / Logan Giulietti-Schmitt
6. Anastasia Cannuscio / Colin McManus
7. Alexandra Aldridge / Daniel Eaton
8. Anastasia Olson / Ian Lorello

Se flere detaljer her

Ingen kommentarer: