mandag den 2. december 2013

JGP Final 2013 forudsigelser - Damer

Medvedeva, Sotskova og Edmunds skal alle deltage i JGP Finalen for første gang.

Junior Grand Prix Finalen begynder med damernes konkurrence, som i år er ekstra uforudsigelig; de sidste tre-fire gange har vi haft en klar favorit, men i år er feltet vidt åbent. Fem piger i feltet har vundet mindst en JGP denne sæson, og alle har sammenligneligt (svært) teknisk indhold aka triple-triple kombinationer og de 5 basis triple spring.

Rusland er sikret en plads på podiet. Evgenia Medvedeva leder an med to JGP-sejre (og en sejr ved Ice Star), og alle gange har hun leveret fejlfri programmer med bl.a. to triple-triple kombinationer i det lange program.

Landsmand Alexandra Proklova tog sølv og guld ved sine JGP'er - også med nær rene fremførelser. Maria Sotskova tog sølv ved begge sine JGP'er. Hun er teknisk stærk, men er måske et hårstrå svagere end sine to landsmænd på programkomponenterne.

USA's største håb er Polina Edmunds, der vandt begge sine JGP'er. Hun skiller sig ud fra de andre damer med lange linjer, men hendes spring kan måske være på nippet til være underroterede (hun har dog ikke haft problemer med dette endnu).

Den russiske dark horse i feltet er Serafima Sakhanovich, som tog en 4. plads og guld ved sine JGP'er. Hun har været skadet, hvilket har ført til ustabile fremførelser, men hun var i topform ved Volvo Cup, hvor hun tog guld med to rene programmer.

Angela Wang er den eneste JGPF-genganger, da hun tog en 4. plads forrige år. Denne sæson har hun været ret ustabil med springene, hvilket medførte en 2.- og 5. plads ved JGP'erne, men landsmand Karen Chen's skade betød, at hun har chancen for bevise sig.

Mine forudsigelser
1. Evgenia Medvedeva RUS
2. Polina Edmunds USA
3. Alexandra Proklova RUS
4. Serafima Sakhanovich RUS
5. Maria Sotskova RUS
6. Angela Wang USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: