fredag den 6. december 2013

Davis/White tager snæver føring efter kort dans ved GPF

Davis/White udfører deres korte dans til My Fair Lady (foto: Getty).

De næste på isen ved Grand Prix Finalen 2013 var isdanserne, som udførte deres korte danse.

De regerende mestre Meryl Davis og Charlie White havde en stærk dans, omend deres twizzles ikke var så synkrone på første sæt, som de er i stand til. Amerikanerne opnåede level 4 på alle elementer, og de indførte deres signatur "Die Fledermaus" rotationsløft i dansen. Med høje programkomponenter kunne de score en ny SD verdensrekord på 77.66 point, hvilket giver dem en minimal føring.

Det var dog rivaler Tessa Virtue og Scott Moir, som stjal billedet. Parret havde deres livs bedste korte dans med elegance, men stadig masser af energi. De blev tildelt lutter level 4, og deres score på 77.59 point var en ny verdensrekord, indtil Davis/White slog den. Canadierne er på en tæt 2. plads.

Kampen om bronze er stadig åben. Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev havde masser af fart over isen i deres korte dans, omend der var små steder, hvor de manglede lidt præcision. Alle tre trinsekvenser blev tildelt level 3, mens twizzles og løft var level 4. Høje programkomponenter gav russerne et nyt sæsons bedste på 68.90 og en foreløbig 3. plads.

Kaitlyn Weaver og Andrew Poje havde en karismatisk fridans med solide elementer. To trinsekvenser var level 3; resten af elementerne var level 4. Nathalie Pechalat og Fabian Bourzat lavede ingen alvorlige fejl, men han var usikker på twizzles og en smule på trinnene. De to par er på en tæt 4.- og 5. plads.

På en lidt fjern 6. plads har vi Anna Cappellini og Luca Lanotte. Italienerne havde ingen øjensynlige fejl, men to elementer blev kun tildelt level 2, og de fik fradrag på 2 point for et ulovligt element (hvilket?).

Stilling efter kort dans
FPl.NameNationPointsSDFD
1Meryl DAVIS / Charlie WHITE

USA
77.661
2Tessa VIRTUE / Scott MOIR

CAN
77.592
3Ekaterina BOBROVA / Dmitri SOLOVIEV

RUS
68.903
4Kaitlyn WEAVER / Andrew POJE

CAN
67.684
5Nathalie PECHALAT / Fabian BOURZAT

FRA
66.635
6Anna CAPPELLINI / Luca LANOTTE

ITA
61.576

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: