torsdag den 14. november 2013

Trophée Eric Bompard 2013 forudsigelser - Damer

Pogorilaya, Sotnikova og Wagner udfører hver en catch-foot himmelpiruette.

Feltet er en smule svagere efter både Yuna Kim og Kiira Korpi trak sig med skade, men dette gør bare konkurrencen så meget mere uforudsigelig.

Favorit er dog den regerende TEB mester Ashley Wagner, som startede sæsonen med sølv ved Skate America med solide fremførelser. Hun har den stærkeste præsentation i feltet, pålidelige spring og har endda uppet sværhedsgraden. Det bliver interessant at se, om hun også kan få kredit for sine triple-triple kombinationer igen.

Sæsonens overraskelse Anna Pogorilaya tog en sejr ved Cup of China. Hun har ikke den bedste præsentation i feltet, men hendes stærke spring kan måske bringe hende foran, hvis de andre damer laver nok fejl.

Landsmand Adelina Sotnikova tog sølv ved Cup of China. Hun er en bedre all-around løber end Pogorilaya, men hendes upålidelige spring dropper hende som regel et par placeringer efter det lange program. Med rene løb har hun dog chance for guldet.

USA sender foruden Wagner også Christina Gao og Samantha Cesario, som tog en hhv. 4.- og 5. plads ved deres første GP. Gao har brug for sin normalt stabile triple flip, mens Cesario nok burde droppe triple loop-triple loop kombinationen i det korte program for at forbedre den forrige placering.

Amelie Lacoste og Natalia Popova tog en 5.- og 7. plads ved Skate Canada. Begge damer løb over forventning, men deres lavere sværhedsgrad i spring gør det svært for dem at placere i den øvre halvdel.

På hjemmebane har vi Mae Berenice Meite, som tog en 5. plads forrige. Ved Skate America imponerede hun med at lande svære og mange spring, men de lavere programkomponenter holdte hende på en 6. plads.

Viktoria Helgesson skuffede med en 8. plads ved Skate America, hvor hun havde tre fald i det lange program. Hun har solid præsentation, så hun burde kunne forbedre den placering, hvis hun holder sig på fødderne.

*Lenaelle Gilleron-Gorry har trukket sig fra konkurrencen.

Mine forudsigelser
1. Ashley Wagner USA
2. Anna Pogorilaya RUS
3. Adelina Sotnikova RUS
4. Christina Gao USA
5. Samantha Cesario USA
6. Mae Berenice Meite FRA
7. Amelie Lacoste CAN
8. Viktoria Helgesson SWE
9. Natalia Popova UKR

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: