torsdag den 21. november 2013

Rostelecom Cup 2013 forudsigelser - Isdans

Bobrova/Soloviev, Weaver/Poje og Chock/Bates er medaljefavoritter ved Rostelecom Cup.

Isdansernes felt har også plads til et par overraskelser, hvilket ikke sker for ofte.

På hjemmebane er favoritter Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev. Russerne er de regerende VM bronzevindere, men de startede sæsonen lidt skuffende med at tage sølv ved Cup of China, hvor begge programmer så ud til at mangle rutine. Værst kan det blive til sølv igen, hvilket stadig sikrer dem en plads i Finalen.

Kaitlyn Weaver og Andrew Poje blev slået af Bobrova/Soloviev tre gange forrige sæson, men canadierne begyndte sæsonen stærkt med sølv ved Skate Canada; deres samlede score var knap 12 point højere end Bobrova/Solovievs ved Cup of China. Denne gang er det dog russerne, som er på hjemmebane.

Bronzefavoritter er nok Madison Chock og Evan Bates, som tog bronze ved Cup of China. Deres samlede score imponerede dog ikke set i lyset af deres store potentiale set forrige sæson, og fejl kan måske skubbe amerikanerne ned af podiet.

Rusland sender også Ekaterina Riazanova og Ilia Tkachenko, som tog en 4. plads ved Skate Canada. Parret er relativt solide, men de mangler lige det ekstra skub, der gør dem i stand til at styre deres egen skæbne. En bronzemedalje kan dog ikke udelukkes.

Piper Gilles og Paul Poirier overraskede med solide fremførelser ved NHK Trophy, hvor det blev en 5. plads. Parret har god koreografi og løft, men skarpheden i trinnene mangler stadig.

Franske Gabriellla Papadakis og Guillaume Cizeron tog en flot 5. plads i deres GP-debut i forrige uges Trophée Eric Bompard. Her slog de Ksenia Monko og Kirill Khaliavin, der endte på en 6. plads. De tidligere juniorverdensmestre er stagneret en smule, og det bliver svært for dem at matche deres 6. plads fra forrige år.

Siobhan Heekan-Canedy og Dmitri Dun tog en 14. plads ved forrige VM, og denne sæson er det lidt skuffende blevet til en 15. plads ved Nebelhorn Trophy og 5. plads ved NRW Trophy. En sidsteplads er næsten garanteret med deres hidtil lave scores.

Mine forudsigelser
1. Kaitlyn Weaver / Andrew Poje CAN
2. Ekaterina Bobrova / Dmitri Soloviev RUS
3. Madison Chock / Evan Bates USA
4. Ekaterina Riazanova / Ilia Tkachenko RUS
5. Piper Gilles / Paul Poirier CAN
6. Gabriella Papadakis / Guillaume Cizeron FRA
7. Ksenia Monko / Kirill Khaliavin RUS
8. Siobhan Heekin-Canedy / Dmitri Dun UKR

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: