onsdag den 23. oktober 2013

Skate Canada 2013 forudsigelser - Parløb

Duhamel/Radford gør deres internationale sæsondebut på hjemmebane. (Foto: Getty)

Vi har ikke helt så mange topløbere hos parløberne i forhold til Skate America (fordi Kavaguti/Smirnov trak sig), men det gør bare konkurrencen mere uforudsigelig.

Favoritter til titlen er dog uden tvivl de regerende VM bronzevindere Meagan Duhamel og Eric Radford, som tog Skate Canada sølv forrige år. Parret forsøger svære side-om-side triple spring (lutz og salchow), og de har ret god stabilitet på disse, hvilket giver dem en stor fordel. Også deres præsentation har været støt stigende. Parret har konkurreret i canadiske sommerkonkurrencer, hvor de så ud til at være en god form.

Resten af feltet er mere jævnbyrdigt. Stefania Berton og Ondrej Hotarek gør back-to-back efter en 5. plads ved Skate America. Parret havde nogle fejl, men løb overordnet kompetent, og lignende programmer kan måske betyde medalje her. Italienerne tog bronze forrige år.

Kinesiske Wenjing Sui og Cong Han gør deres sæsondebut. Parret konkurrerede ikke meget forrige sæson pga. Suis skade - deres eneste konkurrence var VM 2013, hvor det blev en 12. plads. Parret har løbet i en kinesiske national konkurrence, hvor de stadig kæmpede med deres før stærke tekniske elementer.

Paige Lawrence og Rudi Swiegers tog en 4. plads forrige år. Parret startede sæsonen med en 5. plads ved US Int'l FS Classic, og her kæmpede de som så ofte med side-om-side springene. Parret får brug for disse, hvis de vil have en medaljechance.

Tyske Mari Vartmann og Aaron Van Cleave begyndte sæson solidt med bronze. Parret plejer dog ikke at score højt, så de må nok håbe på fejl fra konkurrenterne for at placere i den øvre halvdel.

Lindsay Davis og Rockne Brubaker tog en 5. plads ved Nebelhorn Trophy. Parret er stadig ret nyt, så ikke overraskende var parelementer en smule usikre, og programkomponenterne lave. De har dog forbedret sig meget fra konkurrence til konkurrence.

De regerende juniorverdensmestre Haven Denney og Brandon Frazier gør deres GP-debut. De havde dog adskillige fejl ved Ondrej Nepela Trophy, hvor det blev til en 4. plads med en lav score.

Regerende Junior VM sølvvindere Margaret Purdy og Michael Marinaro skuffede med en fjern 8. plads (sidst) ved Skate America.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Stefania Berton / Ondrej Hotarek ITA
3. Wenjing Sui / Cong Han CHN
4. Paige Lawrence / Rudi Swiegers CAN
5. Mari Vartmann / Aaron Van Cleave GER
6. Lindsay Davis / Rockne Brubaker USA
7. Haven Denney / Brandon Frazier USA
8. Margaret Purdy / Michael Marinaro CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: