lørdag den 5. oktober 2013

Japan Open 2013 - Javier Fernandez dominerer hos herrerne ved at lande tre quads

Javier Fernandez udfører sit lange program til Peter Gunn og Harlem Nocturne. (Foto: Getty)

Som altid er det kun de lange programmer, der bliver udført ved Japan Open. Hos herrerne forsøgte de fleste de svære spring, men ikke alle var succesfulde.

Europamester Javier Fernandez imponerede ved at lande hele tre quads (en tåloop og to salchows). Derudover landede han også en triple axel og fem andre triple spring. Den største fejl var step-out på triple loop samt lave levels på piruetter. Scoren på 176.91 point var langt dagens bedste, men det var ikke nok til at hjælpe team Europa ud af endnu en sidsteplads.

Takahiko Kozuka løb også solidt, da han landede en quad tåloop og seks triple spring. Ene fejl i programmet var en singlet triple axel. Jeremy Abbott faldt på en underroteret quad tåloop og doublede sin flip, men resten af programmet var solidt med to triple axeler og fire andre triple spring. De to herrer placerede på en tæt 2.- og 3. plads

Daisuke Takahashi havde en del springproblemer, da han faldt på både quad tåloop (underroteret) og triple axel. Derudover singlede han sin anden planlagte triple axel. En usikker kombinationspiruette blev også kendt ugyldig. Dagens bedste programkomponenter holdte ham på en 4. plads.

Både Jeffrey Buttle og Michael Brezina skuffede en smule. Buttle havde hele tre fald, mens Brezina floppede begge quad forsøg og faldt på en triple lutz.

Resultat (kun FS)
PLCompetitorNationalPoints
1.Javier FERNANDEZESP 176.91
2.Takahiko KOZUKAJPN 158.42
3.Jeremy ABBOTTUSA 157.70
4.Daisuke TAKAHASHIJPN 149.12
5.Jeffrey BUTTLECAN 127.43
6.Michal BREZINACZE 125.74

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: