lørdag den 14. september 2013

US International FS Classic 2013 - dag 2

På dag 2 af US Int'l FS Classic blev isdansernes korte danse, damernes korte og parløbernes og herrernes lange programmer udført.

Isdans
Davis og White udfører deres korte dans til My Fair Lady. (Foto: Getty)

Favoritter Meryl Davis og Charlie White imponerede med en let og ubesværet kort dans. Alle tre trinsekvenser blev tildelt level 3, mens twizzles og løft var level 4. En score på 73.67 point giver dem en føring på over 11 point.

Kaitlyn Weaver og Andrew Poje er på en forventet 2. plads; her med 62.61 point. Parret løb solidt, men den tidlige sæsonstart kunne stadig ses.

Bronze er som forventet meget åben, og under to point adskiller 3. til 6. pladsen. Nicole Orford og Thomas Williams fik kun level 2 på begge Finnstep sekvenser, men resten af elementerne var stærke. Penny Coomes og Nicholas Buckland havde problemer med deres rotationsløft, som blev tildelt level 1. De to par er på en 3.- og 4. plads

Stilling efter kort dans

Damer
Gracie Gold udfører sit korte program. (Foto: Getty)

Alle damer havde adskillige springproblemer. Gracie Gold (som muligvis nu træner med Frank Carroll) lagde ud med en triple lutz-triple tåloop, men hun underroterede sin triple (f)lip og faldt dernæst på double axelen. I dette felt var en score på 58.49 point nok til en føring.

Agnes Zawadzki landede en fin triple lutz, men faldt på sin triple tåloop-triple tåloop kombination og havde en usikker landing på double axel. Hun er på en 2. plads med 56.27 point.

Courtney Hick vendte ud af sin triple flip, men fik stadig tilføjet en triple tåloop, som hun dog havde step-out på. Triple lutzen var fin, men hun faldt på sin double axel. En score på 54.80 point giver en 3. plads.

Amelie Lacoste faldt på både sin triple flip og sit triple loop-triple loop forsøg. Samantha Cesario fik også bagenden på sin triple loop-triple loop kendt underroteret. Double axelen gav også problemer, da hun singlede sit forsøg. De to damer er på en 4.- og 5. plads.

Stilling efter kort program


Parløb
Moore-Towers og Moscovitch udfører deres lange program

Førerne Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch leverede et stærkt og næsten rent program. Highlights var triple twist, de tre side-om-side triple spring samt begge kast, som var i anden halvdel. Han løb næsten ind i banten på deres sidste løft, men skaden var ikke stor. En FS score på 132.78 point var dagens bedste, og canadierne kunne dermed forsvare deres titel med overbevisning.

Caydee Denney og John Coughlin havde også et nær rent program; kun hun singlede en axel. Highlights var triple twist, side-om-side triple tåloop og kast triple loop og flip. En FS score på 126.81 point betød, at de kunne tage sølv med en behagelig margin.

Landsmænd Tarah Kayne og Daniel O'Shea leverede et solidt program med to triple salchows i sekvens (den ene var dog underroteret), kast triple salchow og level 4 løft. Hun faldt dog på kast triple loop, og et par andre elementer var usikre. En FS score på 106.96 point trak dem op på bronze.

Marissa Castelli og Simon Shnapir forsøgt kast quad salchow, men den var på to fødder. Derudover lavede de store fejl på begge side-om-side spring. Parret faldt til en 4. plads.

Paige Lawrence og Rudi Swiegers havde problemer med begge side-om-side spring og kast. De forblev på deres 5. plads.

Samlet resultat

Herrer
Herrernes podium: Carriere (sølv), Aaron (guld) og Farris (bronze). (Foto: Getty)

Max Aaron forsøgte tre quads i sit program, men de var ikke helt vellykkede; han double tåloopen og begge salchows havde usikre landinger. Han fik dog landet to rene triple axeler og fire andre triple spring. En FS score på 157.72 point var mere end nok til at forsvare hans titel.

Stephen Carriere faldt på en quad tåloop og triple axel. Seks andre triple spring, deriblandt en ren triple axel, blev dog landet. En FS score på148.06 point var også rigeligt til at holde ham på sølv.

USA rundede podiet af. Joshua Farris triplede sin planlagt quad tåloop og havde et par andre usikre landinger, deriblandt et fald på en triple axel. Derudover doublede han et par spring til sidst, men han fik i alt kredit for fem triple spring. Hans FS score på 134.71 point betød en samlet bronzemedalje.

Samlet resultat


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: