onsdag den 14. august 2013

Musik update: Volosozhar/Trankov, Bazarova/Larionov og Stolbova/Klimov

Bazarova/Larionov (sølv) og Volosozhar/Trankov (guld) på podiet ved GPF 2012/13 i Sochi. (Foto: AP)

Vinter OL 2014 bliver afholdt i Rusland, og betyder et uendeligt stort pres på de russiske parløbere for at genvinde guldet (de tog slet ikke medalje i 2010). Vi har endnu ikke set videoer fra dem, men et par musik updates er endelig kommet.

Tatiana Volosozhar / Maxim Trankov
De regerende verdensmestre har valgt noget russisk (sovjetisk) til deres korte program. Dette er nemlig valsen fra balletten "Masquerade" af Lev Laputin.

Rygterne talte sandt om deres lange program, som er til rock-operaen Jesus Christ Superstar af Andrew Lloyd Webber og Tim Rice. Parret fik inspiration til programmet efter at have set musicalen på Broadway. Programmet er baseret på Maria Magdalenes arie (formentlig "I Don't Know How to Love Him").

Vera Bazarova / Yuri Larionov
Parret har valgt populære amerikanske melodier fra 1920'erne. Temaet er "gammelt fotografi", hvor portrætter vækkes til live.

Det lange program er igen til russisk ballet, nemlig "Polovtsian Dances" fra Alexander Borodins opera Fyrst Igor.

Ksenia Stolbova / Fedor Klimov
Deres nye korte program er til en spansk flamenco; et tema der virker populært blandt de russiske skøjteløbere denne sæson.

Parret vil beholde deres lange program til The Addams Family i første halvdel af sæsonen, men de vil begynde at arbejde på det nye program i september. De har to idéer, men vil holde dem hemmelige indtil videre.

Kilde: rusbiathlon.ru (russisk)

Ingen kommentarer: