tirsdag den 27. august 2013

Musik update: Meryl Davis & Charlie White

Davis og White poserer til deres USOC portrætter. (Foto: Getty)

Champs Camp er netop afsluttet i Colorado Springs, og de amerikanske topløbere har fået værdifuld feedback på deres programmer til den olympiske sæson. Blandt dem har vi isdanserne, de regerende verdensmestre og olympiske sølvvindere Meryl Davis og Charlie White, som endelig har offentliggjort deres musik.

Deres korte dans til Finnstep er til musik fra musicalen My Fair Lady af Alan Jay Lerner og Frederick Lowe. Sange inkluderer "I Could Have Danced All Night", "With a Little Bit of Luck" og "Get Me to the Church on Time". Træner og koreograf Marina Zoueva beskriver stilen som klassisk ballroom.

Rygterne talte sandt om deres fridans, som er til den populære krigshest Scheherazade af Nikolai Rimsky-Korsakov. Parret har fået hjælp af danseinstruktør Anuja Rajendra (som hjalp dem med deres populære "Bollywood" originaldans) og Kendra Ray til at finpudse nuancerne i persisk kulturel dans.

Parret gør deres sæsondebut i næste måneds U.S. International Figure Skating Classic. Dernæst bliver det Grand Prix'erne Skate America og NHK Trophy.

Kilde: icenetwork

Ingen kommentarer: