søndag den 4. august 2013

Musik update: Aliona Savchenko / Robin Szolkowy

Szolkowy og Savchenko med træner Steuer ved VM 2013. (Foto: Getty)

Det tyske par Aliona Savchenko og Robin Szolkowy tog bronze ved forrige Vinter OL, men de er dog komplet opsatte på at vinde guldet denne gang. Ikke en nem opgave, da de regerende verdensmestre Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov vil skøjte på hjemmebane.

For første gang har træner og koreograf Ingo Steuer fået hjælp med koreografien - her fra canadiske David Wilson. Parrets korte program er til stykke kaldet "When Winter Comes". Komponist og violinist André Rieu har komponeret stykket specielt til tyskerne, og musikken er efter sigende lyrisk og har en "stor lyd".

Musikken til det lange program vil blive afsløret sidst på måneden, men Steuer lover at det er anderledes end Volosozhar og Trankovs musik (som angiveligt er til musicalen Jesus Christ Superstar ?!)

Teknisk upper parret, da de vil forsøge kast triple axel i begge programmer. Derudover fortæller parret, at de ikke vil deltage i holdkonkurrencen ved Vinter OL 2014, såfremt Tyskland kvalificerer sig. En forståelig tanke, da Tyskland ikke just er medaljekandidater.

Kilde: icenetwork

Ingen kommentarer: