torsdag den 9. maj 2013

Afstemning: Sæsonens bedste glimmer (aka the Sequins Galore award)

Vi har haft en fantastisk sæson med hensyn til kostumer. Det var især godt at se, at skøjteløberne ikke var bange for at bruge limpistolen på rhinsten og pailletter (glimmer har altid været populært i kunstskøjteløb, men denne sæson var tendensen endnu mere udtalt - eller er den bedre TV-kvalitet til skyld?).

De funklende sten betyder, at man selv på bagerste række ikke missede the action.

Nåh, kostumer er en smagssag (ligesom kunstskøjteløb), men jeg har fået indsnævret de nominerede til "sæsons bedste glimmer" ned til ni styks:

Ashley Wagner FS (Samson & Delilah)


Wagner har nok haft sæsonens IT-kjole. Den orangegule farve stod ud blandt de blå, røde og sorte kostumer, men mindst ligeså imponerende var de røde og sølvfarvede sten, der fremhævede det eksotiske tema, og alligevel fik kostumet til at fremstå eksklusivt.

Agnes Zawadzki FS (Rhapsody in Blue)


Agnes Zawadzkis blå kjole havde et relativt simpelt snit, men de blå og sølvfarvede sten nærmest lignede (kolde) solstråler ned over hendes skuldre og ryg.

Mirai Nagasu SP (Downhill Special)


Landsmand Mirai Nagasu leverede også noget fantastisk glimmer i sit lange program, men hendes kjole til det korte program skilte sig mere ud fra mængden. Hot pink, frynser og glimmer-choker med tilhørende illusionskæder front og bag.

Adelina Sotnikova FS (Burlesque; At Last


Sotnikova rockede også frynseskørtet (her en version med fjer), men sølvsten og pailletter tog det lige op på næste niveau. Især sølvborten om halsen, der løber ned til en spids i ryggen, bryder den ellers tildækkede overdel.

Carolina Kostner FS (Bolero)


Kostners kostume var glimmer-mæssigt lidt mere nedtonet i forhold til de andre damer, men hun formåede at gøre noget nyt med elementer. De sølv og bronzefarvede sten lignede nåle og tilføjede kostumet et råt snert.

Yuna Kim SP (The Kiss of the Vampire)


Yuna Kim har aldrig været bange for glimmer, og denne sæson har ikke været anderledes. I det korte program spiller hun en uskyldig pige - understreget af de blå sten. De røde sten er blod, der drypper ned ad hende efter et vampyrbid - makabert og smukt.

Kiira Korpi SP (The Girl with the Flaxen Hair)


Det er en skam, at Korpis sæson blev skåret kort pga. skade, da hun gik all-in med hensyn til glimmeret. De skinnende ærmer sørgede for, at man kunne se enhver armbevægelse. Læg mærke til det matchende hårnet.

Alena Leonova SP (Jai Ho! (You Are My Destiny))


Grøn fortsatte sit dårlige ry, da det heller ikke bragte held til Leonova. Ikke desto så hun bedre ud end nogensinde før. Looket blev gennemført guld-accessories som armbånd, hårbånd og sten i midterskilningen.

Akiko Suzuki FS (O)


Påfuglefjerene tog opmærksomheden, men hvis man kigger efter, kan man se at disse bliver fremhævet af matchende sten. Akiko Suzukis nominering cementeres af sølvstene på skørtets kant, hvilket er en super detalje.

Hvem fortjener the Sequins Galore award?  Giv din stemme og/eller kommentér hvis din favorit ikke er blevet taget med.

Ingen kommentarer: