søndag den 27. januar 2013

U.S. Nationals 2013 - Davis/White tager femte titel i isdans

Davis/White udfører deres fridans til "Notre Dame de Paris". (Foto: Getty)

Parløb er måske ikke USA's styrke, men man behøvede blot at vende sig til isdans, hvor toppen alle fik leveret særdeles stærke programmer.

Førerne Meryl Davis og Charlie White satte ikke en fod forkert i deres isdans, hvor de koblede løft og trin sammen på ubesværet og hurtig vis. Alle elementer blev tildelt level 4, og GOE var lutter +3'ere, mens programkomponenterne ligeledes var 10.00'ere. En enorm score på 118.42 point gav dem guldet på dominerede facon.

Madison Chock og Evan Bates var også teknisk solide: en trinsekvens blev tildelt level 3, men resten af elementerne var level 4. En score på 105.11 point gav dem uventet sølv.

De regerende sølvvindere Maia Shibutani og Alex Shibutani opnåede de samme levels i en ligeledes stærk fridans, men ligesom i den korte dans fik de også et fradrag pga. forlænget løft. Disse fejl betød bronze i år.

Den utaknemlige 4. plads gik til Madison Hubbell og Zachery Donohue. Parret opnåede level 3 på begge trinsekvenser, og selv en solid score på 100.11 point kunne ikke rykke dem op.

Senior Isdans - samlet resultat


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: