fredag den 2. november 2012

Pang/Tong vinder kort program ved Cup of China

Pang/Tong udfører deres korte program til en Paso Doble. (Foto: Getty Images)

Dag 1 af Cup of China 2012 sluttede med parløbernes korte programmer, hvor værtsnationen havde chancen for at brillere i deres topdisciplin.

Kinesiske Qing Pang og Jian Tong imponerede på hjemmebane ved at levere et stærkt, rent program. Highlights talte bl.a. side-om-side triple tåloop, triple twist og kast triple loop. Høje levels medførte, at de kunne tage en solid føring med en score på 68.57 point.

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov leverede også et rent program med de samme tekniske elementer som kineserne, men laverede levels gjorde udslaget. Blandt andet blev russerne kun tildelt basis level på dødsspiralen. En score på 63.70 point giver dem en 2. plads.

Canadiske Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch fik udført deres elementer nogenlunde rent, omend kast triple loop var lidt usikker, og der var et par lave levels. De er nu på en 3. plads med 59.12 point.

Det nye par Cheng Peng og Hao Zhang havde en solid debut, hvor de bl.a. fik udført triple twist og kast triple salchow. Deres side-om-side triple tåloops blev dog landet usikkert. Parret er på en 4. plads med 57.89 point.

Ksenia Stolbova og Fedor Klimov er nede på en 5. plads. Parret havde en usikker triple twist, og deres kast triple salchow blev landet på to fødder.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Qing PANG / Jian TONG

CHN
68.571
2Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
63.702
3Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
59.123
4Cheng PENG / Hao ZHANG

CHN
57.894
5Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
56.665
6Wenting WANG / Yan ZHANG

CHN
49.796

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: