lørdag den 24. november 2012

Bazarova/Larionov tager minimal føring efter kort program

Bazarova/Larionov udfører en baglæns, udvendig dødsspiral. (Foto: Getty Images)

Dag 2 af NHK Trophy 2012 begyndte med parløbernes korte programmer.

Favoritter Vera Bazarova og Yuri Larinov havde begge en lidt usikker landing på side-om-side triple tåloops, men resten af elementerne var stærke: Highlights var triple twist, kast triple loop og løftet. En score på 65.61 point betød, at de akkurat kunne tage føringen.

Canadiske Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch havde også problemer med side-om-side triple tåloops, da han havde to fødder på sin. Derudover mistede de synkroniteten på deres ellers hurtige side-om-side piruetter, men resten af elementerne var rene. Et nyt personligt bedste på 65.14 point giver dem en tæt 2. plads

Marissa Castelli og Simon Shnapir manglede også synkronitet på piruetterne, men triple twist, side-om-side triple salchow og kast triple salchow var rene. Amerikanerne er på en 3. plads med et nyt personligt bedste på 61.85 point.

Anastasia Martiusheva og Alexei Rogonov havde fejl på side-om-side triple salchows, da hun havde step-out på sin. Parret fik dog udført en flot kast triple flip. Parret opnåede også et nyt personligt bedste - her på 57.07 point - og de sidder nu på en 4. plads.

GP-debutanter Alexa Scimeca og Chris Knierim havde en solid debut med et rent program. Highlights var en triple flip med utrolig længde. Parret er på en solid 5. plads.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Vera BAZAROVA / Yuri LARIONOV

RUS
65.611
2Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
65.142
3Marissa CASTELLI / Simon SHNAPIR

USA
61.853
4Anastasia MARTIUSHEVA / Alexei ROGONOV

RUS
57.074
5Alexa SCIMECA / Chris KNIERIM

USA
54.415
6Lindsay DAVIS / Mark LADWIG

USA
45.616
7Nicole DELLA MONICA / Matteo GUARISE

ITA
42.147

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: