onsdag den 24. oktober 2012

Skate Canada 2012 forudsigelser - Parløb

Tyske Savchenko/Szolkowy tog deres fjerde VM-titel ved VM 2012 i Nice. (Foto: Getty Images)

De regerende verdensmestre Aliona Savchenko og Robin Szolkowy gør deres sæsondebut, og parret er selvfølgelig de overvældende favoritter til at snuppe titlen; parret har faktisk vundet Skate Canada tre gange ud af tre forsøg. Parret kan godt lave en del fejl i starten af sæsonen, men deres høje programkomponenter burde give dem en komfortabel stødpude.

Det canadiske toppar er de nationale mestre Meagan Duhamel og Eric Radford. Parret leverede overraskende gode og stabile resultater forrige sæson med to GP bronzemedaljer og en 5. plads ved VM. Parret forsøger de svære side-om-side spring, så de har muligheden for at slå tyskerne i den tekniske score.

Deres landsmænd Paige Lawrence og Rudi Swiegers er tidligere Skate Canada bronzevindere, men deres resultater har svinget en del og forrige sæson blev det kun til en 8. plads (sidst) i konkurrencen. Parret havde en solid sæsondebut ved U.S. Int'l FS Classic, hvor de tog sølv.

Amerikanske Tiffany Vise og Don Baldwin's eneste Grand Prix konkurrence tæller en 6. plads fra Skate America forrige sæson. Parret tog bronze ved U.S. Int'l FS Classic. Det nye par Lindsay Davis og Mark Ladwig debuterede ved samme konkurrence med en 5. plads.

Italienske Stefania Berton og Ondrej Hotarek har en GP bronzemedalje og en 4. plads ved EM fra forrige sæson. De virkede umiddelbart til at være at være bronzefavoritter, men en mindre nedsmeltning betød, at de kun tog sølv i deres sæsondebut ved Ondrej Nepela Trophy (ud af i alt tre par).

Daria Popova og Bruno Massot startede sæsonen med en 5. plads ved Nebelhorn Trophy og en 2. plads (ud af i alt to par) ved French Master's.

Britiske Stacey Kemp og David King har trukket sig, da hun ikke er kommet sig over den knæskade, der tvang dem ud af Skate America.

Mine forudsigelser
1. Aliona Savchenko / Robin Szolkowy GER
2. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
3. Paige Lawrence / Rudi Swiegers CAN
4. Stefania Berton / Ondrej Hotarek ITA
5. Tiffany Vise / Don Baldwin USA
6. Daria Popova / Bruno Massot FRA
7. Lindsay Davis / Mark Ladwig USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: