onsdag den 5. september 2012

Program debut: Adelina Sotnikova

Russiske Adelina Sotnikova har lige debuteret begge sine programmer ved en lokal konkurrence, og videoerne er på Youtube. Det korte program er til musikken "Capriccio Espagnol" af Nikolai Rimsky-Korsakov, mens det lange (desværre) er til noget makværk af Christina Aguilera vokal mikset med en jazzet version af "At Last". Hvad synes du om programmerne?

Springene, piruetter og trin mangler stadig en del arbejde, og Sotnikova har en smule travlt, da hun gør sin internationale sæsondebut ved Nebelhorn Trophy i slutningen af måneden. Dernæst følger Grand Prix'erne, Skate America og Rostelecom Cup.

Kort program:


Langt program:

2 kommentarer:

Cee sagde ...

Jeg har nu aldrig været en stor fan af hende, og dette nye lange program, hjælper heller ikke på det. Det er nok noget af det værste, jeg har set og hørt. Hvordan kan en løber på så højt niveau vælge noget så smagløst?

En anden ting jeg tit tænker, når jeg hører topløberes valg af musik er, at det er uopfindsomt. Hvorfor vælger de altid imellem det samme smalle udvalg af komponister? Især "Nessum Dorma" af Puccini er jeg så træt af at høre på, at jeg tænker "åh nej, ikke den igen", når musikken starter.

Christina

Sequinsgalore sagde ...

Vi kan altid håbe på, at Sotnikova ændrer eller helt skrotter programmet.

Med hensyn til manglen af originalitet i skøjteløbernes musikvalg: skøjteløbere er ofte unge og bruger MEGET tid på træning og har måske ikke tid til at "opdage" ny musik - de vælger derfor det, som de ved, virker. Musik som "Nessum Dorma" løfter virkelig og er noget nemmere at løbe til end noget ukendt, moderne musik.

Du kan se at Sotnikova prøvede at være original med sit LP musikvalg - og se hvor det førte hende hen...