fredag den 10. februar 2012

Four Continents 2012 forudsigelser - Isdans

USA har gode chancer for at tage medaljer på hjemmebane. (Foto: Getty Images)

Som altid er det hold fra USA og Canada, der dominerer isdansekonkurrencen ved 4CC.

Hovedattraktionen er kampen om guldet, og lige nu er Meryl Davis og Charlie White nok favoritter. Parret har været ubesejrede i næsten to sæsoner, og ved de amerikanske mesterskaber så de så stærke og solide ud som altid.

Rivalerne Tessa Virtue og Scott Moir har også en god chance for guld, og de slog faktisk Davis og White i fridansen ved Grand Prix Finalen. De har dog lavet småfejl i deres korte dans denne sæson, seneste ved de canadiske mesterskaber. Skal de have en chance for sejr, er de nødt til at løbe fejlfrit.

Det bliver også en tæt kamp om bronze. Lige nu er Kaitlyn Weaver og Andrew Poje favoritter, da de har gode programmer og en forøget stabilitet på de tekniske elementer. De regerende 4CC sølvvindere Maia Shibutani og Alex Shibutani har dog slået parret før, så skulle canadierne lave småfejl, vil søskendeparret nemt ende på podiet med deres forbedrede programmer.

Top 5 burde blive rundet af med enten Madison Hubbell/Zach Donohue og Alexandra Paul/Mitchell Islam. Amerikanske Hubbell og Donohue har opnået den langt større sæsons bedste score, men Paul og Islam virkede i god form ved de canadiske mesterskaber.

Mine forudsigelser
1. Meryl Davis / Charlie White USA
2. Tessa Virtue / Scott Moir CAN
3. Kaitlyn Weaver / Andrew Poje CAN
4. Maia Shibutani / Alex Shibutani USA
5. Madison Hubbell / Zachery Donohue USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: