fredag den 2. december 2011

Savchenko/Szolkowy er overbevisende i Rostelecom Cup sejr

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy udfører et løft i deres lange program. (Foto: Reuters)

Det blev til en solid parkonkurrence i Moskva. Førerne efter det korte program Aliona Savchenko og Robin Szolkowy leverede et særdeles stærkt program med highlights - udover den moderne koreografi - såsom kast triple flip og side-om-side triple tåloop-triple tåloops i sekvens samt triple twist og kast triple salchow i sidste halvdel af programmet. Den eneste fejl kom, da Savchenko havde et step-out på en double axel. Deres score på 139.97 point var et sæsons bedste og giver dem sæsonens anden GP-sejr.

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov havde også deres sæsons bedste fremførelse. Highlights var blandt andet side-om-side triple tåloops og double axel-double axel samt kast triple salchow. Hun havde dog step-out på kast triple loop. Deres score på 132.67 point betød, at de kunne tage sølv med en behagelig margin.

Bronzevinderne blev Stefania Berton og Ondrej Hotarek, som lagde stærkt ud med en side-om-side triple tåloop-double tåloop-double tåloop kombination, men der sneg et par småfejl ind i programmet, da hun singlede en salchow og doublede på en planlagt kast triple loop. Deres score på 107.89 point var stadig et personligt bedste og nok til at give dem karrierens første GP-medalje

Ksenia Stolbova og Fedor Klimov havde et ujævnt programt, hvor hun faldt tre gange: ét gang på åbningselementet, på kast triple flip og da han tabte hende på det sidste løft. De formåede dog lige at forblive i top 4. Landsmændene Katarina Gerboldt og Alexander Enbert gjorde et godt comeback fra det korte program og kunne rykke op på en samlet 5. plads.

Resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY

GER
208.6911
2Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
197.8422
3Stefania BERTON / Ondrej HOTAREK

ITA
168.0233
4Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
149.6645
5Katarina GERBOLDT / Alexander ENBERT

RUS
148.9474
6Ashley CAIN / Joshua REAGAN

USA
138.0256
7Brittany JONES / Kurtis GASKELL

CAN
136.5467

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: