onsdag den 16. november 2011

Trophée Eric Bompard 2011 forudsigelser - Damer

Medaljetagerne fra Skate America 2011 går igen op mod hinanden. (Foto: Reuters Pictures)

Vi har et interessant felt i damernes disciplin. Carolina Kostner har allerede taget sølv og guld i denne sæsons Grand Prix'er, og med hendes nyfundne stabilitet burde endnu en medalje ikke være svær at vinde. Hun har allerede kvalificeret sig til Finalen, så det bliver spændende at se, om hun måske forsøger sig med en triple flip-triple tåloop kombination.

Hendes største konkurrence vil nok komme fra den regerende TEB bronzevinder Alissa Czisny, der (lidt kontroversielt) slog hende ved Skate America. Czisny har uppet sin tekniske sværhedsgrad, og selvom hendes springstabilitet er blevet meget bedre, bliver det svært for hende at skøjte rent. Man kan dog aldrig vide med de to piger.

Elizaveta Tuktamisheva deltager også i sin anden GP, og med Skate Canada guldet behøver hun også kun en top 4 placering for at gå videre til Finalen. Hendes spring er de bedste i feltet, men hun kan endnu ikke konkurrere med de andre seniordamer på programkomponenterne.

Japanske Kanako Murakami startede sæsonen ud med en 6. plads ved Cup of China. Den skuffende placering skyldtes mange underrotationer, så måske det vil være klogest for hende at vende tilbage til det sikrere springlayout, som hun havde stor succes med forrige sæson.

Viktoria Helgesson tog bronze ved Skate America, men det bliver svært for hende at gentage i dette felt.

Mine forudsigelser
1. Carolina Kostner ITA
2. Elizaveta Tuktamisheva RUS
3. Alissa Czisny USA
4. Kanako Murakami JPN
5. Viktoria Helgesson SWE
6. Mae Berenice Meite FRA
7. Sonia Lafuente ESP
8. Lena Marocco FRA
9. Yretha Silete FRA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: